Video: Nitišs – rallijkrosa čempionāta posms man kārtīgi uzsita asinis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ĀTRUMA CILTS sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs, kurš Eiropas rallijkrosa čempionātā posmu pēc posma turpina apsteigt labākos no labākajiem. Lai apturētu Reini, konkurenti gatavi pat sarīkot avārijas!

Rallijkrosa pasaulē virmo kaislības un pieaug spriedze, jo ir aizvadīti jau trīs no FIA Eiropas rallijkrosa čempionāta pieciem posmiem. ĀTRUMA CILTS vadītāji Pauls Timrots un Ilmārs Līkums uz sarunu aicinājuši latviešu rallijkrosa pilotu Reini Nitišu, kurš čempionātā sagādā pamatīgas galvassāpes pretiniekiem. Asinis vārās ne vien skatītājiem, bet arī pašiem braucējiem. Nitišs neslēpj – pēc aizvadītajā posmā piedzīvotās nepatīkamās autosadursmes ar Sirilu Raimondu, viņš bija gatavs iet «uz visu banku» un atbildēt ar pretuzbrukumu. Tomēr sportists savaldījās un rezultātā izcīnīja uzvaru pār agresīvo konkurentu.

Taču Eiropas un pasaules rallijkross sacīkstes nav vienīgā Nitiša nodarbe. Sportists ne tikai gatavojas nedēļas nogalē notiekošajam Igaunijas rallijam un citām sacensībām, bet arī aizraujas ar bagijiem.

Reinim ir ideja attīstīt bagiju sportu Latvijā, ieviešot atsevišķu autosacīkšu klasi.

Šī autosporta izmaksas ir salīdzinoši zemākas, toties Pauls, Ilmārs un Reinis ir vienisprātis – bagijs ir dinamiskākais braucamais no visiem, ko iespējams iedomāties.

Auto tēmu turpina arī Artūrs Virbulis, kurš skatītājus iepazīstina ar auto tūninga leģendu no Japānas - Akira Nakai. Savu karjeru Nakai sāka pirms 20 gadiem, kad mazā garāžā atjaunoja savu veco Porsche automobili.

Šodien tūninga sensejs piešķir otru dzīvi Porsche spēkratiem no visas pasaules.

Papildus unikāliem auto dizainiem, Nakia ir slavens arī ar ekstravaganto gaumi, izvēloties saviem darbiem vārdus. No Dārta Veidera līdz komiskiem multiplikāciju varoņu vārdiem – viņa darbi ir neparasti it visā!

ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu