Neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros sestā grūtniecība

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros, kuras laikā tiek vākti ziedojumu līdzekļi, lai palīdzētu Latvijas ģimenēm piepildīt sapni par sen gaidīto mazuli, veicot medicīnisko apaugļošanu, ir apstiprināta jau sestā grūtniecība – šoreiz mazulis gaidāms ģimenei no Rīgas,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja un idejas autore, komercdirektore. «Kopumā kampaņas ietvaros bērniņa gaidībās ir pa divām ģimenēm no Vidzemes un Zemgales un pa vienai no Rīgas un Latgales.»

«Bērns ir lielākais ģimenes piepildījums, tāpēc patiess gandarījums par kampaņas rezultātiem! Ar prieku iesaistāmies neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstīšanā un visām ģimenēm novēlam stipru veselību un mierīgu bērniņa gaidīšanas laiku,» novēl SIA «KRISTĪNE-RR» valdes priekšsēdētājs Sergejs Aleksāns.
«VIRŠI-A, lielākais pašmāju degvielas tirgotājs, iestājas par ģimeniskām vērtībām un iniciatīvām, kas mūsu valstij un sabiedrībai nozīmē labklājības veicināšanu un attīstību. Jau šobrīd kampaņas ietvaros sasniegtos rezultātus nav iespējams izteikt materiālā izteiksmē. Esam priecīgi, ka mums ir iespēja pievienoties šī projekta atbalstītāju lokam,» papildina Eva Miķelsone, VIRŠI-A mārketinga vadītāja.
Pērn finansiālais atbalsts, pilnībā apmaksājot medicīnisko apaugļošanas kursu, tika piešķirts desmit ģimenēm no visas Latvijas (pa divām no Rīgas, Vidzemes, Latgales, Zemgales, Kurzemes). «Arī šogad rīkosim pasākumu, kura laikā atkal noteiksim tās ģimenes, kurām tiks pilnībā apmaksāts medicīniskās apaugļošanas kurss. Papildu informācija par pasākumu tiks izvietota biedrības un kampaņas atbalstītāju mājaslapās, kā arī sociālajos tīklos,» skaidro L.Vārtukapteine.
Padarīt Latviju bagātāku aicina biedrība «Labu darot» ar nacionālo mazumtirgotāju ELVI, klīniku EGV, mājsaimniecības lielveikalu «DOMO», ātrās ēdināšanas restorānu ķēdi «Hesburger», veikalu-noliktavu ALKOUTLET DZĒRIENI&VĪNI, dzelzceļa starptautisko pasažieru pārvadātāju «L-Ekspresis», AS VIRŠI-A degvielas uzpildes stacijās un lietotu preču mazumtirgotāju «KRISTĪNE-RR». Papildu informāciju par kampaņu var meklēt biedrības «Labu darot» mājaslapā: www.labudarot.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu