CSKA un MVD spēlē izmet 20 ''bullīšus'', uzvar maskavieši

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa palīga valstsvienībā Harija Vītoliņa vadītā Krievijas komanda Balašihas MVD, kas izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Maskavas CSKA pārākumu.

Mača pamatlaikā MVD labā vārtus guva Aleksejs Ugarovs, Konstantīns Volkovs un Jurijs Dobriškins, bet CSKA rindās ar precīziem metieniem izcēlās Aleksandrs Ņikuļins, Pjotrs Sčastļivijs un Deniss Kuļjašs.

Savukārt pēcspēles metienu sērijā, kurā abas komandas izpildīja pa desmit metieniem, ar rezultātu 3:2 pārāks bija CSKA klubs, kura rindās divus "bullīšus" realizēja Aleksandrs Suglobovs un Deniss Paršins, kas guva uzvaru nesošos vārtus. MVD labā ar precīziem metieniem izcēlās Aleksejs Tertišnijs un Pāvels Vorobjovs.

Pēc šā mača KHL Rietumu konferences kopvērtējumā komanda CSKA ar 27 punktiem 13 spēlēs ieņem trešo vietu, bet MVD ar 20 punktiem 12 mačos patlaban atrodas septītajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu