Slavenības pamet Tviteri (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ak vai, arvien vairāk slavenību dzēš savus mikroblogu vietnes "Twitter" profilus.

Šonedēļ par aiziešanu no Tvitera paziņojusi skandalozā Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova (Courtney Love), tikai dažas dienas pēc tam, kad "čivināt" pārstājusi viņas meita Frensisa Bīna Kobeina (Frances Bean Cobain) un viņas nesenās "tvitera vārdu kaujas" oponente - aktrises Linseja Lohanas māsa Ali Lohana (Ali Lohan). Ali "Twitter" profilā pēdējie ieraksti datējami ar šā gada aprīli.

Iespējams, Kortnijas lēmums saistīts ar viņas konfliktu ar britu modes dizaineri Dounu Simorangkiru (Dawn Simorangkir). Dizainere iesūdzējusi Lovu tiesā par neslavas celšanu.

Tviteri nesen pametusi arī slavenā Disneja kanāla zvaigzne Mailijaa Sairusa (Miley Cyrus), uz atvadām "youtube" ievietojot atvadu repa dziesmu veltītu "Twitter" (skat. video).

Šķiet, no vienas puses, daudzus populārus cilvēkus neapmierina tas, ka dzelteno ziņu tabloīdi no viņu tvitera ierakstiem veido savus stāstus, tomēr, no otras puses, "Twitter" milzīgā popularitāte sākotnēji tieši bija saistīta ar to, ka slavenības varēja nepastarpināti dalīties savās pārdomās ar faniem un nebaidīties no dzeltenās preses safabricējumiem.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu