Kuldīgas «Live Fest 2015» izziņo «Sweet»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā ziņo koncertaģentūra «Live Fest», ir apstiprināts jauns mākslinieks Kuldīgas «Live Fest 2015» festivālam - tā ir septiņdesmito gadu glemroka grupa «Sweet» jeb precīzāk «Andy Scott's Sweet». Atgādinām, ka 2002. gadā «Sweet» Skota vadībā uzstājās Rīgas Sporta manēžā, bet 2007. gadā Ogres estrādē.

«Sweet» panākumu stāsts aizsākās 1970. gadā, kad solists Braiens Konolijs (Brian Connolly) un Miks Tarkers (Mick Turcker) 1968. gadā pameta grupu «Weinwrights Gentlemen», lai izveidotu paši savu grupu «Sweetshop», kuru vēlāk pārdēvēja par «Sweet». Pēc divu ģitāristu maiņas un četru neveiksmīgu singlu izdošanas (kuri pat neiekļuva dziesmu topos) grupa nezināja, ko iesākt. Tas bija brīdis, kad viņi bija tuvu izjukšanai, bet pēdējā mirklī grupai pievienojās Endijs Skots (Andy Scott) no grupas «The Elastic Band».

Grupai septiņdesmitajos gados bija lieli panākumi Lielbritānijas topos ar trīspadsmit top20 hitiem, to skaitā «Hell Raiser», «The Ballroom Blitz» un «Teenage Rampage».

«Live Fest 2015» norisināsies jau trešo gadu, pulcējot gan vietējās, gan pasaules mēroga zvaigznes, lai sniegtu publikai neaizmirstamas uzstāšanās Kuldīgas estrādē 7. un 8. augusta koncertos.

Biļetes jau pieejamas www.bilesuparadize.lv un visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu