Deps kā hameleons animētajā "Rango"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2011.gada 4.martā Latvijā un pasaulē uz ekrāniem nonāks jauna animācijas filma "Rango", kurā galvenā varoņa - hameleona "Rango" tēlā iejuties populārais aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp), ziņo ārvalstu prese.

"Paramount Pictures" jaunās filmas režisors ir Gors Verbinskis (Gore Verbinski), kas atbildīgs par "Karību jūras pirātu" triloģiju, savukārt scenārija autors ir Džons Logans (John Logan), kura spalvai pieder tādas lentes kā "Gladiators" ("Gladiator"), "Pēdējais samurajs" ("The Last Samurai"), "Aviators" ("The Aviator") un "Svīnijs Tods" ("Sweeney Todd").

Filmas pamatā paša Verbinska un Džeimsa Vorda Birkita (James Ward Byrkit) stāsts.

Animētos varoņus ieskaņojušas tādas zvaigznes kā Džonijs Deps, Aila Fišere (Isla Fisher), Bils Nainijs (Bill Nighy) un Abigaila Breslina (Abigail Breslin).

Filmas estētika nedaudz līdzinās gonzo rakstnieka Hantera S. Tompsona (Hunter S. Thompson) un režisora Terija Giljama (Terry Gilliam) 1996.gadā tapušās Tompsona grāmatas "Fear and Loathing in Las Vegas" ("Bailes un naids Lasvegasā") ekranizācijai.

Ja ieskatās vērīgi, tad vienā no "Rango" reklāmas rullīša kadriem redzams arī animēts Tomsona tēls.

"Rango" pamatā stāsts par kādu pieradinātu mājas hameleonu, kurš nokļūst kādā senā Rietumu kovboju pilsētā Dērtā ("Dirt"), kurā mitinās dažādi spageti vesternu personāži - ķirzakas, vardes u.tml.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu