Lieliski aktieri satiekas asprātīgā romantiskā komēdijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoteātru piedāvājums no šīs piektdienas iepriecinās kvalitatīva izklaidējoša kino cienītājus. 8. aprīlī pirmizrādi visā Latvijā piedzīvos pavasara asprātīgākā romantiskā komēdija «Mans puisis – slepkava». Filma izceļas ar jaudīgiem dialogiem un lielisku aktieru komandu.

Kino stāsts «Mans puisis – slepkava» vēsta par kolorīto Martu, kura ļoti pārdzīvo drauga neuzticību. Liktenis gan jaunajai sievietei ir vēlīgs, jo drīz vien piespēlē satikšanos ar izskatīgu un šarmantu vīrieti. Frānsiss beidzot Martai šķiet tas īstais un vienīgais, taču tad sieviete uzzina, ka jaunā simpātija ir profesionāls slepkava. Kad Marta saprot, ka vīrietis nejoko, sacīdams «es iziešu ārā, lai kādu novāktu», lietas kļūst vēl sarežģītākas. Izrādās Frānsisu vajā kriminālie grupēji, kas ir arī viņa iepriekšējie darba devēji. Līķiem krājoties kaudzē, Martai jāizlemj, vai viņa bēgs vai kļūs par cienīgu partneri savam draugam-slepkavam.

Neparastā romantiskā komēdija «Mans puisis – slepkava» sociālajos tīklos jau ir pasludināta par zelta vidusceļu gan tikko iemīlējušos, gan ilggadīgu pāru brīvdienu plānos, jo tā piedāvā asprātīgu izklaidi kā romantisku, tā spriedzes stāstu cienītājiem. Rezultātā vakars ir izdevies gan romantiķiem, gan skarbāka kino cienītājiem.

Spilgtās komēdijas galvenās lomas atveidotāja, prestižās «Oskara» kino balvas nominante Anna Kendrika daudziem kino skatītājiem ir zināma kā filmas «Pirmklasīgās» zvaigzne, savukārt slepkavas lomas atveidotājs Sems Rokvels pēc desmitiem smaga darba tieši šobrīd kino industrijā bauda cieņas apliecinājumus un popularitāti. Abām talantīgajām kino personībām filma «Mans puisis – slepkava» sniedza iespēju strādāt kopā ar spožo aktieri Timu Rotu. Viņš pasaules slavu ir iemantojis ar dalību režisora Kventina Tarantino kulta filmās «Pretīgais astotnieks», «Lubene» un «Trakie suņi».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu