"Rock'n'Riga" uzvaru izcīna rēzeknieši "New Buzz"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās piektdienas, 9.oktobra, cīņa noritēja trijos raundos un ar rezultātu 2:1 uzvarēja rēzeknieši "New Buzz".

Viņi cīņu par galveno balvu turpinās ¼ finālā, kur viņu pretinieki būs grupa "The Factor". Pārējie ¼ finālisti cīnīsies šādos pāros: Acid Rain vs Animal Stampede; Mango vs Monkeyrocks; 4 Stroke Engine vs ''''šīs piektdienas uzvarētājs''''.

Pēdējā regulārā čempionāta cīņa notiks jau šopiektdien, 16.oktobrī, kad spēkiem mērosies grupas Karma un Magura. Viņu mājasdarbs sastāv no pašmāju smagā rock''n''roll kolektīva "Rūsa", "Megadeth" un "Korn" repertuāra. Īpašais vakara viesis būs grupas "Rūsa" leģendārā balss Viesturs Polikarps.

Arī šo cīņu būs iespējams vērot tiešraidē , atkārtojumā vērot Latvijas Mūzikas kanālā un īpašās Arta Dvarionas audioreportāžas klausīties Radio SWH Rock pārraidē "21. roksimts".

Šībrīža galvenās balvas uzkrājums ir 351 LVL.

Ceturtdien, 15.oktobrī, R''n''R skatuvi sildīs kārtīga hardroka klasika un par pasaulē atzītu rokmākslinieku mūzikas pērlēm parūpēsies divi kolektīvi - Roller un MoDo5.

Sestdien, 17.oktobrī, sadraudzības koncerta ietvaros uz R''n''R skatuves kāps pašmāju psihodēlijas smagsvari Soundarcade un stoner rock adepti 9th Horizon.

Visu pasākumu starts plkst. 23:00. Ieeja - brīva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu