Arestē Tatjanas Karginas īpašumus (17)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saistībā ar aizdomām kriminālprocesa ietvaros par vēlmi prettiesiski iegūt kontroli pār miljonus vērtu uzņēmumu arestēti Tatjanas Karginas un viņas mātes Elvīras Iņušovas īpašumi, tā šodien raksta "Neatkarīgā Rīta Avīze".

Tatjana Kargina atzīta par aizdomās turamo kriminālprocesa ietvaros. Viņai un Elvīrai Iņušovai tiek inkriminēta piesavināšanās sevišķi lielos apmēros – firmas pamatkapitāla nelikumīga palielināšana ar nolūku iegūt kontrolpaketi miljonus vērtajā SIA Imperius. Ņemot vērā noziedzīgā nodarījuma kvalifikāciju pēc Krimināllikuma 177. panta, abām sievietēm varētu draudēt ne tikai cietumsods, bet arī mantas konfiskācija. Šajā nolūkā izmeklēšanas tiesnese apstiprinājusi policijas uzliktos arestus abu sieviešu īpašumiem, kuru vidū ir, piemēram, zemesgabals ar trīsstāvu namu Miesnieku ielā 1, ēka Kareivju ielā 5/7 Rīgā u.c., liecina zemesgrāmatā ierakstītie aizliegumi.

Savukārt T. Karginas bijušais biznesa partneris Andrejs Kalējs kriminālprocesā atzīts par cietušo.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu