Čipmanks iekaro topa virsotni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Uzlecošā britu hiphopa zvaigzne Čipmanks (Chipmunk) iekarojis Apvienotās Karalistes singlu topu.

18 gadus vecā Čipmanka jeb īstajā vārdā Džamala Faifa (Jamal Fyffe) jaunākais singls "Oopsy Daisy" sīvā konkurencē ar britu meiteņu popgrupas The Saturdays singlu "Forever Is Over" spējis uzkāpt uz singlu topa augstākā pakāpiena.

Iepriekšējo trīs nedēļu līderis - nigēriešu izcelsmes britu R&B mūzikas producents un izpildītājs Taijo Kruzs (Taio Cruz) ar dziesmu "Break Your Heart" noslīdējis uz 4.vietu, uzreiz aiz Jay-Z un Ališas Kīzas kopdziesmas "Empire State Of Mind".

Trešais augstākais jaunpienācējs singlu topā ir Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) ar "Million Dollar Bill" (12.vieta).

Kriss Rī (Chris Rea) izdevis savu labāko dziesmu izlasi "Still So Far To Go" un tā šonedēļ kā jaunums 8.vietā
Kriss Rī (Chris Rea) izdevis savu labāko dziesmu izlasi "Still So Far To Go" un tā šonedēļ kā jaunums 8.vietā Foto: TVNET

Arī Apvienotās Karalistes albumu topā, līdzīgi kā Amerikā, par pārsteigumu parūpējusies Bārbra Streizande (Barbra Streisand). 67 gadus vecās aktrises un dziedātājas jaunais mūzikas albums "Love Is The Answer" nedēļas laikā pakāpies no 4. uz 1. vietu, nostumjot no topa virsotnes Heilijas Viljamsas un Paramore jauno studijas albumu . Madonnas labāko dziesmu izlase "Celebration" saglabājusi 2.vietu.

Angļu mūziķis Kriss Rī (Chris Rea) izdevis savu labāko dziesmu izlasi "Still So Far To Go" un tā šonedēļ kā jaunums 8.vietā. Labāko dziesmu izlase iznākusi dubultdiska formātā, un tajā iekļauti 32 Krisa Rī lielākie hiti, tostarp "On The Beach", "Road To Hell", "Looking For The Summer", "The Blue Cafe", "Julia", kā arī divas jaunas dziesmas – "Come So Far, Yet Still So Far To Go" un "Valentino".

Kiss jaunākais ieraksts "Sonic Boom", kas ir pirmais pēc 11 gadu pārtraukuma kā jaunums 24.vietā
Kiss jaunākais ieraksts "Sonic Boom", kas ir pirmais pēc 11 gadu pārtraukuma kā jaunums 24.vietā Foto: TVNET

Amerikāņu leģendas Endija Viljamsa (Andy Williams) labāko dziesmu izlase debitē 10.vietā, bet grupa Mumford & Sons ar "Sigh No More" - 11.pozīcijā. Franču dueta Air jaunais albums "Love 2" tikai 36.vietā.

Kiss jaunākais ieraksts "Sonic Boom", kas ir pirmais pēc 11 gadu pārtraukuma kā jaunums 24.vietā. Albumu Losandželosā producējis viens no grupas vokālistiem, ģitārists Pols Stenlijs (Paul Stanley) un tajā iekļautas 11 jaunas dziesmas. "Sonic Boom" ir pirmais grupas ieraksts, kurā kopā ar līdzšinējiem grupas dalībniekiem – Polu Stenliju, Džīnu Simonsu (Gene Simmons) un Ēriku Singeru (Eric Singer) piedalījies ģitārists Tomijs Teijers (Tommy Thayer).

Top 10 singli

1. Chipmunk – ''Oopsy Daisy'' 2. The Saturdays – ''Forever Is Over'' 3. Jay-Z ft Alicia Keys – ''Empire State Of Mind'' 4. Taio Cruz – ''Break Your Heart'' 5. David Guetta ft Akon – ''Sexy Chick'' 6. The Temper Trap – ''Sweet Disposition'' 7. Shakira – ''She Wolf'' 8. Black Eyed Peas – ''I Gotta Feeling'' 9. Pitbull – ''Hotel Room Service'' 10. Jay-z Ft Rihanna & Kanye West "Run This Town"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu