"Latvijas princesi 2009" pamet Elza Stirna (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrajā sērijā bija iespējams uzzināt, kuras meitenes fiziskajos pārbaudījumos ir spēcīgākas un izturīgākas, bet kuras - vājākas. Lai gan Elza Stirna pārbaudījumos mežā nebija pati vājākā, otrās sērijas noslēgumā cīņu par princeses titulu viņai nācās pārtraukt.

Pēc šova vadītāja Valda Škutāna domām, meitene nespēja sevi parādīt pietiekami spilgti.

"Es tomēr neuzskatu, ka esmu fons citām meitenēm. Es esmu pietiekami spilgta un man ir daudz talantu, kurus diemžēl nepaspēju atklāt šovā," šovu pametot, skumji atzīst modes blogere Elza Stirna.

Elzas Stirnas dosjē

Elzas hobijs ir viss, kas saistīts ar modi un dizainu. No sporta veidiem viņa iemīļojusi badmintonu un skriešanu. Viņas īpašais talants ir modes kolāžu veidošana. Augstā līmenī to spējot izveidot tikai daži cilvēki pasaulē. Elza sevi raksturo kā šarmantu, kreatīvu un mērķtiecīgu būtni. Lepojas ar to, ka "Vogue Paris" atzinis viņas blogu "MissDIOR Couture" par vienu no pasaulē veiksmīgākajiem. Trakākais, ko viņa paveikusi, ir - izveidojusi žurnālam sešas modes lapas pāris stundās, vienlaikus apgūstot jaunu programmu un publikācijas knifiņus. Viņas sapņu vīrietim jābūt ar "odziņu" un nesamākslotām vērtībām.

Bet nākamajā sērijā uzzini: vai smēķēt, cept kotletes un tīrīt kūti ir princeses cienīga nodarbe? Lauku sētas saimniece Valdim atklāj, ka ir meitenes, kurām mājas solis pieklibo. Kas īsti princesei ir jāmāk? Pusdienas lauku sētā noved pie atklātas vārdu pārmaiņas meiteņu starpā - tā ir spēles taktika vai patiesa meiteņu vēlme noskaidrot, kādai jābūt princesei?

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu