Uzzini, par kādām summām izsolē pārdoti popmūzikas zvaigžņu mākslas darbi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Popmūzikas zvaigžņu radītās gleznas interneta izsolē savākušas 122 000 ASV dolāru (83 800 eiro), kas tiks ziedoti labdarībai.

Vairāk nekā 330 slavenības ziedoja pašu veidotas gleznas labdarības akcijai «Stars on Canvas», kas notiek divas reizes gadā. Darbi tika izsolīti vietnē «Ebay».

Starp dārgākajiem mākslas darbiem bija britu dziedātājas Enijas Lenoksas glezna ar grupas «Eurythmics» hita «Sweet Dreams» vārdiem. Tā tika izsolīta par 4700 dolāriem (3766 eiro).

Kolumbiešu dziedātājas Šakiras glezna pārdota par 308 dolāriem (247 eiro), bet Robija Viljamsa - par 1600 dolāriem (1282 eiro).

Akcijā piedalījās producents «will.i.am», austrāliešu popdīva Kailija Minoga, režisors Dž.Dž.Abramss un citas slavenības.

Ieņēmumi tiks ziedoti britu futbola zvaigznes Boba Vilsona dibinātajai labdarības organizācijai «Willow Foundation», kas palīdz smagi slimiem jauniešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu