Vislabāk ģērbto slavenību saraksts (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas jaunais prezidents Nikolā Sarkozī un Holivudas zvaigzne Džordžs Klūnijs ieņem pirmās vietas žurnāla "Vanity Fair" vislabāk ģērbto slavenību sarakstā.

"Nikolā Sarkozī ir žilbinošs, vīrišķīgs un romantisks ar ļoti patīkamu humora izjūtu un dabiskumu," žurnāla septembra numurā raksta speciālkorespondente Eimija Faina-Kolinsa. "Mums patīk "Prada" uzvalks, kas viņam bija mugurā inaugurācijas ceremonijā, un mēs viņa garderobē nemainītu neko, pat viņa treniņtērpu ne."

Žurnāla 68.gadskārtējā vislabāk ģērbto slavenību sarakstā iekļuvis arī bijušais Japānas futbola izlases pussargs Hidetoši Nakata, amerikāņu rokmūziķis Lenijs Kravics un kinorežisore Sofija Kopola.

Šī gada sarakstā iekļauto pāru vidū labākie ir slavenais Holivudas pāris Breds Pits un Andželina Džolija, kā arī bijušais Anglijas futbola izlases kapteinis Deivids Bekhems un viņa sieva popgrupas "Spice Girls" dalībniece Viktorija.

Šī nav pirmā reize, kad sarakstā iekļauts Bekhems, taču pirmā reize, kad viņš tajā parādās kopā ar sievu kā pāris.

"Bekhema ķermenis gluži kā viņa sievai ir ideāli piemērots drēbēm, un viņš izskatās lieliski, pat ja vienīgais, kas viņu sedz, ir viņa tetovējumi. Viktorija un Deivids viens otram ir labākie aksesuāri," sacīja Faina-Kolinsa.

Vēl sarakstā iekļauta arī aktrise Šarlote Ginsburga, ASV demokrātu partijas prezidenta kandidāta pretendenta Baraka Obamas sieva Mišele un žurnāla "Vogue" redaktores Annas Vintūras meita Bī Šafere, kā arī nekustamā īpašuma magnāta Donalda Trampa meita Ivanka Trampa, amerikāņu aktrise Renē Zelvegere un britu aktieris Ričards Grānts.

Saraksts publicēts jaunākajā "Vanity Fair" numurā, kas iznāks trešdien.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu