Tiesa atsakās atbrīvot Kešu no līguma ar producentu «Dr.Luke»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ņujorkas tiesa trešdien atteicās atbrīvot amerikāņu dziedātāju Kešu no ierakstu līguma ar producentu «Dr.Luke», ko viņa apsūdzēja seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā.

29 gadus vecā dziedātāja martā Ņujorkas Augstākajā tiesā apstrīdēja tiesneses Šērlijas Verneres Kornreihas lēmumu. Tiesnese toreiz norādīja, ka Keša varot ierakstīt mūziku ar citiem producentiem, nekontaktējoties ar «Dr.Luke».

Neizvērtējot Kešas apsūdzību patiesumu, Kornreiha trešdien sacīja, ka saskaņā ar Ņujorkas likumdošanu neviena no tām nebūtu iemesls atzīt līgumu par spēkā neesošu.

Tiesnese arī uzsvēra, ka Kešas apsūdzības nevarēšot izskatīt tiesā, jo lietā iestājies noilgums.

Kā jau ziņots, Keša sociālajos tīklos paziņoja, ka viņai piedāvāta atbrīvošana no līguma ar producentu «Dr.Luke», ja viņa atsauks apsūdzības un publiski atvainosies viņam.

«Dr.Luke» apgalvo, ka Keša safabricējusi apsūdzības, lai sagrautu viņa reputāciju un atbrīvotos no ierakstu līguma.

Amerikāņu popzvaigzne Teilora Svifta ziedoja Kešai 250 000 ASV dolāru (227 000 eiro) juridisko izdevumu segšanai, kamēr dziedātājas «Lady Gaga», Kellija Klārksone, Mailija Sairesa un Ariana Grande izteikušas viņai atbalstu. Tviterī populāra kļuvusi mirkļbirka «#FreeKesha», kas aicina atbrīvot dziedātāju no līguma saistībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu