CSKA komanda ar pārliecinošu uzvaru sāk KHL finālsēriju

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Ar uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālsēriju ceturtdien sāka Maskavas CSKA komanda, kas ar 5:1 savā laukumā apspēlēja Magņitogorskas «Metallurg».

Spēles rezultātu jau ceturtajā minūtē atklāja «Metallurg» līderis Sergejs Mozjakins, bet mača turpinājumā vārtus guva tikai mājinieki, precīzi metot Sergejam Andronovam, Aleksandram Radulovam, Igoram Ožiganovam, Ņikitam Zaicevam un Denisam Deņisovam.

«Sākumā gāja smagi. Zaudējām vārtus, pēc tam mainījām spēles taktiku. Sērija būs gara, jāspēlē pret labu komandu. Gatavosimies tālāk,» preses konferencē sacīja CSKA galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs. «Kā skaidrot ne visai veiksmīgo sniegumu spēles sākumā? Tas ir fināls. Tas visu izskaidro. Daudziem hokejistiem šīs ir pirmais fināls, tāpēc nedaudz nervozēja.»

Arī sērijas otrā spēle notiks Maskavā. Tā risināsies sestdien.

Magņitogorskas klubs Gagarina kausa finālā spēlē otro reizi pastāvēšanas vēsturē, bet pirmajā reizē - 2014. gadā - tam izdevās izcīnīt KHL galveno balvu.

CSKA Rietumu konferences finālā pārliecinoši sērijā ar 4-0 pieveica pagājušās sezonas KHL čempioni Sanktpēterburgas SKA. Savukārt «Metallurg» 4-1 uzvarēja Ufas «Salavat Julajev».

CSKA, kas otro sezonu pēc kārtas kļuva par KHL regulārā čempionāta labāko komandu, šosezon izslēgšanas spēlēs ir zaudējusi tikai vienā no 13 spēlēm, kad otrajā kārtā reizi atzina Kaspara Daugaviņa pārstāvētās un Pētera Skudras ar Ģirtu Ankipānu trenētās Ņižņijnovgorodas «Torpedo» pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu