Riči: cerējām, ka Rudeviči tiks līdz finālam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien LNT šovā "Dziedošās ģimenes" izbalsotā Rudeviču ģimene neskumst par šo iznākumu un nejūtas kā zaudētāji, bet gan domā par jauniem plāniem. "Nezinām, kāpēc mūs izbalsoja. Taču - kāds nu tas balsojums bija, tāds bija," saka Roksana Rudeviča.

"Grūti pateikt, ko mēs darīsim. Iespējams, ka koncertēsim, taču tas vēl tiks apspriests ģimenē," sarunā ar portālu TVNET pauda Roksana, piebilstot - šonedēļ viņi mēģinās atpūsties un aprast ar domu, ka nav jāmēģina priekšnesumi un jāgatavojas svētdienas vakara koncertam.

Izdzirdot jautājumu, vai Rudeviči kādreiz varētu koncertēt kopā ar iepriekšējā šova otrās vietas ieguvējiem - Riču ģimeni - Roksana smej, ka viņi jau kādreiz esot uzstājušies kopā: tad, kad Ritvars Sunītis vēl bijis mazs puika.

"Uztveram viņus kā savu ģimeni, nevis kā konkurentus,

un ļoti priecājamies par viņu panākumiem!"

Savukārt Riču ģimenes pārstāvis Kaspars Pudniks pastāstīja, ka jau nākamnedēļ - 25.novembrī - Riči dosies koncerttūrē, klausītājiem piedāvājot jauno programmu "Riču kāzas".

Jau nākamnedēļ Riči dosies koncerttūrē pa Latviju, piedāvājot jauno programmu "Riču kāzas"
Jau nākamnedēļ Riči dosies koncerttūrē pa Latviju, piedāvājot jauno programmu "Riču kāzas" Foto: publicitātes

"Pieturēsimies pie autentiskās romu mūzikas, piedāvājot cilvēkiem justies kā ciemos pie romu ģimenes, ar dziesmu un stāstu palīdzību rosinot iztēloties, kā notiek romu kāzas un kādas tradīcijas tiek ievērotas: kā izvēlas līgavu, kā dejo, kāpēc tā dejo, ko dzied..." uzskaita Kaspars, piebilstot, ka pagaidām neatklās, kurš apprecēsies, un atgādinot, ka jaunajā programmā piedalās Anna Dribas, Rinaldo, kā arī viņš pats un Kaspars Sunītis. "Iespējams, programmai piesaistīsim arī dejotājas," mūziķis vēl piebilst, norādot - koncerti notiks visur, kur Riči koncertējuši pērn.

Lūgts komentēt savu draugu ģimenes izbalsošanu no šova, Kaspars saka: "Žēl, ka tā, jo mēs to ļoti pārdzīvojam. Rudevičiem tiešām bija ko parādīt, tādēļ cerējām, ka viņi tiks līdz finālam un ka priekšnesumos iesaistīsies arī mamma un tētis."

Viņš arī piebilst - ļoti iespējams, ka abas ģimenes jau nākamgad varētu apvienoties kādā muzikālā projektā, taču par to pašlaik esot pāragri runāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu