Laikraksts: Paulam nav bijusi sirds operācija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Latviešu komponistam Raimondam Paulam esot bijusi sirds operācija un viņš kādu laiku nevarēšot uzstāties, šonedēļ ziņo Krievijas mediji. "Nu nē, viņi pārspīlē! Šis tas ir bijis, bet tie ir sīkumi, nekas traģisks, kam negadās. Nepievērsiet tam uzmanību!" možs un dzīvespriecīgs telefonsarunā ar "Neatkarīgo" ir mūsu Maestro.

Viņš neslēpj, ka "bišķiņ pietēlojis", lai nebūtu jābrauc uz Krieviju.

"Man sestdienas vakarā bija jābūt uz koncertu Kremļa Kongresu pilī, bet es izšķīros par labu Brodvejai, uzstājos Nacionālajā teātrī [Ditas Lūriņas muzikālajā programmā "Sapnis par Brodveju"]," atklāj Raimonds Pauls.

Komponists izstāsta, ka tepat mājās darba ir ļoti daudz: Dailes teātrī pirmizrāde gaidāma viņa mūziklam "Marlēna", vēl jāuzraksta Ziemassvētku dziesmiņas Nacionālā teātra iestudējumam "Sudraba slidas", bet pēc tam Maestro apņēmies restaurēt Latvijas Radio bigbendu – jo uzskata, ka pienācis pēdējais laiks izveidot vienu stabilu profesionālu mūziķu vienību, kas noteikti būtu ieguvums visai latviešu mūzikai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu