Rīgā atgriežas «De-Phazz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

25. septembrī «Sapņu Fabrikā» modernā džeza ritmu valdzinājumam ļauties aicinās «saldā džeza nodevība» - De-Phazz.

Viņu koncerts notiks jaunā albuma «Days of Twang» ietvaros, kas šai grupai ir jau septītais studijas albums. Biļetes tirdzniecībā no 31.jūlija.

De-Phazz mūzikas pamatā ir elektroniskā mūzika, kas apvienojumā ar dažādiem pūšamajiem, stīgu, sitamajiem instrumentiem un visplašākā diapazona vokāliem ir pielīdzināma neskaitāmiem stiliem, kā trip-hop, nu jazz, drum’n’bass, chill out, acid jazz, easy listening, lounge, regejam un arīdzan džezam.

Grupas dalībnieki savas mūzikas aprakstā saka, ka laba stila izjūta ir reta parādība, bet lai nu kas, viņiem tā piemītot! Kā Latvijas publika jau ir pieredzējusi, De-phazz sniedz ne tikai patīkamu un profesionālu mūzikas baudījumu, bet dziesmu saturu, kas iedvesmo.

De-Phazz grupa ir dibināta 90. gados, un tās līderis Pīts Baumgartners, kura koncepts ir katram mūzikas projektam pieaicināt jaunus māksliniekus, šo gadu gaitā ir radījis stabilu muzikālo projektu ar augstu pozīciju modernā džeza mūziķu aprindās. Grupas pamatsastāvs nebūtu iedomājams arī bez šarmantās un samtainās balss īpašnieces Patas Apletones (Patt Appleton), kā arī Karla Frīrsona. Šis jau būs trešais De-Phazz koncerts Latvijā.

Jaunais albums «Days of Twang» piedāvā 18 kompozīcijas, kurās ietekme jūtama, sākot no bugija līdz pat bosa novai. šis albums aizved muzikālā ceļojumā, kas savas pēdas atstāj arī regeja, blūza un 50. gadu rokenrola skaņu harmonijās. Lai gan De-Phazz izcelsme ir Vācijā, viņu daiļrade ir globāla.

Biļetes ir pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas no 10 līdz 25 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu