Bjorka un Sigur Ros uz vienas skatuves (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28.jūnijā Reikjavīkā Īslandes zvaigznes Sigur Ros un Bjorka apvienojās koncertā, lai godinātu dabu un pievērstu uzmanību globālās sasilšanas jautājumiem.

Bezmaksas brīvdabas festivāls Reikjavīkā pulcēja 30 000 cilvēku.

Grupa Sigur Ros festivālā atskaņoja dziesmas no sava jaunā albuma. Dziesmas "Gobbledigook" laikā mūziķiem pievienojās dziedātāja Bjorka, kura dziesmas laikā iejutās bundzinieces lomā.

Pēcāk Bjorka pati kāpa uz skatuves, lai dziedātu klātesošajiem festivāla apmeklētājiem. Neskatoties uz ārstu aizliegumiem mūziķei uzstāties, dziedātāja priecēja festivāla apmeklētājus ar neaizmirstamu koncertu. Taču veselības problēmu dēļ Bjorkai nācās atcelt 2.jūlijā ieplānoto koncertu Šefildā.

Abas šīs Īslandes zvaigznes šovasar koncertēs arī Rīgā. 16.jūlijā Arēnā Rīga gaidāma Bjorkas uzstāšanās, bet 22.augustā mūs priecēs grupa Sigur Ros.

Biļetes uz šiem koncertiem nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv. Īpaši jāpiemin, ka no katras pārdotās Bjork koncerta biļetes 1 EUR tiek ziedots UNICEF labdarības akcijai bērniem.

Abu slavenāko īslandiešu mākslinieku koncerti ir visnopietnākie pretendenti tam, lai tiktu atzīti par gada labākajiem koncertiem Latvijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu