Rīgas "Dinamo" šodien uzņem līgas līderus SKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" šodien pirmajā mačā pēc novembra pārtraukuma tiksies ar līgas līdervienību Sanktpēterburgas SKA. Spēles sākums paredzēts plkst. 19.30 tiešraidē LTV7 kanālā.

<b>TIEŠRAIDE INTERNETĀ</b>

Šī būs piektā no sešām spēlēm pēc kārtas, kuras Rīgas "Dinamo" hokejisti aizvadīs savu līdzjutēju priekšā. Pirmās četras notika pirms novembra pārtraukuma.

Abas komandas šajā sezonā jau tikušās iepriekš, kad oktobra sākuma Sanktpēterburgā "Dinamo" ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā bija spiesti atzīt mājinieku pārākumu.

Sniegums pēdējā spēlē

SKA hokejisti pirms mača ar "Dinamo" iepriekšējās sešās spēlēs izcīnījuši tikai uzvaras.

Savukārt Latvijas klubs pēdējās divās spēlēs bija spiests atzīt Omskas "Avangard" un Čerepovecas "Severstaļ" komandu pārākumu.

Gūto savainojumu izārstējis Lundmarks

Pēc neliela pārtraukuma "Dinamo" sastāvā atgriezīsies kanādiešu uzbrucējs Džeimijs Lundmarks, tomēr nav zināms, vai viņš dosies laukumā pret SKA komandu.

Tikmēr traumas pašlaik turpina ārstēt Andris Džeriņš (lauzta roka) un Aleksandrs Ņiživijs (lauzta riba), kurš šajā mājas spēļu sērijā vēl nevarēs palīdzēt komandai.

SKA līdzjutēju protesti pret vienības galveno treneri Milošu Ržigu

Komandas atbalstītāji uzskata, ka Ržiga ir lojāls SKA principiālajiem pretiniekiem Maskavas "Spartak", kā arī atļaujas ēterā necenzētus izteicienus, kas diskreditē klubu un līgu. Jautājums par Ržigu faniem esot "pārprincipiāls", un viņi aicina kluba direktoru padomes priekšsēdētāju Genadiju Timčenko tikties, lai apspriestu šo jautājumu.

Statistikas rādītāju līderi

Rezultatīvākais viesu komandā ir zviedrs Tonijs Mortensons, kurš 20 mačos guvis septiņus vārtus un izdarījis 15 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Latvijas komandā joprojām pārliecinoši labākais ir Miķelis Rēdlihs, kurš 22 spēlēs guvis piecus vārtus un izdarījis 18 piespēles.

Šobrīd KHL Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem 22 cīņās ieņem devīto vietu, bet SKA ar 48 punktiem 20 spēlēs atrodas pirmajā vietā konferencē un visā līgā.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 20. novembrī, kad "Arēnā Rīga" tiksies ar Marsela Hosas pārstāvēto komandu Maskavas "Spartak".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu