Dobelē notiks tradicionālais Jurģu gadatirgus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

23.aprīlī norisināsies tradicionālais Jurģu gadatirgus, šogad tirgu papildinās arī Krāmu tirdziņš un Grāmatu maiņas punkts!

Sestdien, 23.aprīlī, Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā no plkst. 10:00 JURĢU GADATIRGUS, Annels atrakcijas, Piedzīvojumu Gara aktivitātes un plkst. 12:00 Dobeles pilsētas kultūras nama tautas deju kolektīvu koncerts un Jurģu dienas cienasts, bet plkst. 14:00 kultūras namā muzikāla izrāde 3 RUKSĪŠI!

No plkst. 10:00 Dobeles vēsturiskajā Tirgus laukumā norisināsies ikgadējais Jurģu tirgus, kurā apmeklētājiem būs pieejama visdažādākā tirgotāju produkcija. Šogad tirgu papildinās Krāmu tirdziņš un grāmatu maiņas punkts! Grāmatas mainīt aicināts ikviens, kas savu izlasīto grāmatu vēlas iemainīt pret citu!

Dienas gaitā garantētas pozitīvas emocijas un laba izklaide no Annels atrakcijām (piepūšamās atrakcijas, Bundžas, karuselis Lidmašīnas), kā arī Piedzīvojumu Gars aktīvākajiem pasākuma apmeklētājiem piedāvās aktivitāti Dzīvā torņa būvēšana.

Plkst. 12:00 ar saviem priekšnesumiem priecēs un skatītājus aicinās kustēties līdz Dobeles pilsētas kultūras nama tautas deju kolektīvi - bērnu deju kolektīvs Drellīši, JDK Drīziņš, VPDK Dzīpars, SDK Dobelnieki.

Ticējums vēsta, ka saticības veicināšanai Jurģu dienā jāēd kāposti, pasākuma apmeklētāji aicināti nobaudīt Jurģu dienas cienastu!

Dobeles pilsētas kultūras namā, plkst. 14:00 Latvijas Mazais teātris un Sniegbaltītes skolas režisors ielūdz uz jautru muzikālo pasaku visai ģimenei - 3 RUKSĪŠI. Izrādes pamatā ir visā pasaulē labi pazīstamā pasaka par trīs sivēntiņiem, kuru jautro un bezbēdīgo dzīvi apdraud tuvējā mežā mītošais pelēkais vilks. Izrādē, kas veidota divos cēlienos (2x35 min.), mazajiem un lielajiem skatītājiem būs iespēja kopā ar sivēntiņiem uzdziedāt, atminēt lielā meža noslēpumus, kā arī starpbrīdī nofotografēties ar izrādes varoņiem.

  • Režisors un dramatizējuma autors - Ivars Lūsis
  • Muzikālais noformējums - Kristaps Krievkalns
  • Skatuves noformējums - Jānis Liepiņš
  • Horeogrāfe - Ieva Biteniece
  • Lomās: Jūlija Ļaha, Ginta Krievkalna, Laila Kirmuška, Jānis Kirmuška, Liene Bērziņa.

Biļetes Dobeles pilsētas kultūras nama un Biļešu paradīzes kasēs, biļešu cena 4.00 EUR, 5.00 EUR.

Uz tikšanos 23.aprīlī JURĢU GADATIRGŪ!

Ieeja tirgū bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu