"Rock'n'Riga" duelī "New Buzz" un "Rock The Nation" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo piektdien, 9.oktobrī, “R'n'R” “Garāžas dueļu” regulārajā čempionātā sacentīsies grupas “New Buzz” un “Rock The Nation”. Kā ierasts, pasākumu interneta tiešraidē rādīs www.platforma.lv

Viņu mājasdarbu sastāda pašmāju "Opus Pro", "AC/DC" un "Foo Fighters" repertuārs. Kā īpašais vakara viesis dueli pagodinās "Opus Pro" soloģitārists Harijs Zariņš, un paralēli duelim "R''n''R" saimnieks Gustavs Terzens aicina visus palīgā atzīmēt savu kārtējo gadskārtu...

Pagājušo piektdien, 2.oktobrī, "Garāžas duelī" uzvaru svinēja grupa "The Factor", kas divos raundos bez iespējas atspēlēties uzvarēja grupu “Second File”. “The Factor” turpinās cīņu jau ceturtdaļfinālā.

“R''n''R” galvenās balvas uzkrājums šobrīd ir 302 LVL.

Ceturtdien, 8.oktobrī, uz "R''n''R" skatuves notiks triju muzikāli ļoti atšķirīgu grupu koncerts – “Attractive Force", grupa, kurā darbojas tikai daiļā dzimuma pārstāves, “Kiss Of The Dolls", kā arī regeja apvienība “Pčoli”.

Sestdien, 10.oktobrī, kārtējā sadraudzības koncertvakarā uz R''n''R skatuves kāps divas Latvijā atzītas grupas, kuras izteikti izceļas ar savstarpējo brāļošanos arī ārpus koncertdzīves – “Laime Pilnīga” un “Age Of Stones”.

"R''n''R atgādina" – ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu