"Space:Garage" viesis no Maskavas DJ Vinilkin

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtējais lielais "Space:Garage" (Vecrīga, Audēju 12) viesis no Maskavas DJ Vinilkin uzstāsies ar Mash-Up programmu šo piektdien, 9. oktobrī, un ar klasisku hiphopa programmu - nākamajā dienā, sestdien, 10. oktobrī.

DJ Vinilkin ir viens no projekta "Flammable Beats" dibinātājiem. Dīdžeja karjeru Vinilkin (http://www.myspace.com/djvinilkin) sāka 1990. gadu vidū, sadarbojoties ar leģendāro grupu "Tetris", un drīz kļuva par Maskavas klubu Propaganda un Kuļt rezidentu, kur vairāku gadu garumā kopā ar "Flammable Beats" "bīdīja" īsto Underground Hip-Hop.

Kā viens no cienījamākajiem un vadošajiem Maskavas hiphopa dīdžejiem, Vaņa Vinilkins ir arī īsts melomāns un mūzikas eksperts, kas mīl eksperimentēt un pārsteigt savus klausītājus, piemēram, nesen viņš samiksēja setu ar rokdziesmām, pēc kura lika visiem degt nepacietībā - ko lai gaida no nākamajiem viņa darbiem?

Japiebilst, ka tieši Vinilkin ir spēlējis iesildīšanas setu pirms varenā Snoop Dogg koncerta Maskavā.

"Savā jaunajā miksā es pārsvarā lietoju tikai oriģinālās 80. un 90. gadu vinila skaņuplates. Labākais, ko esmu sakrājis pa šiem gadiem, kā arī jauna pasniegšanas tehnika, ir tas, ko sagatavoju Rīgas publikai, gan tiem, kas zina manu mūziku, gan tiem, kas dzirdes to pirmo reizi," raksta Dj Vinilkin.

Rīgas uzstāšanās būs sadalīta divos pasākumos: piektdien Vinilkin uzstāsies ar Mash-up programmu, tiks samiksēti visi iespējamie stili, noskaņojumi un ritmi, lai radītu vienotu skaņas pārdzīvojumu, kas, mūsuprāt, ir visaktuālākais mūsdienu dīdžejingā.

Pasākumā spēlēs arī viens no pašmāju strādīgākajiem DJ - Kone un viesis no Baltkrievijas - La Fleur Du Soleil.

Bet nākamajā dienā, sestdien, viesis atklās vakaru ar savu klasisko soundu - Old School Hip-Hop un Funk. Tālāk programmā - Cliche, Brain un Nerone ar jauno, minimālo drum''n''base skanējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu