Stalone beidz tiesāties ar Rokija prototipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: smh.com.au

Silvestrs Stalone beidzis tiesāties ar bijušo bokseri Čaku Vepneru, kas apgalvo, ka Stalone nav samaksājis par viņa dzīvesstāsta izmantošanu filmā «Rokijs». Ar bijušo bokseri Stalone tiesājas jau kopš 2003. gada.

Vepners apgalvo, ka Rokija Balboa tēls, īpaši viņa cīņa ar Muhamedu Ali 1975. gadā, aizgūta no viņa biogrāfijas. Vepners iesūdzēja Staloni tiesā, apgalvojot, ka viņš nav turējis savu solījumu un nav samaksājis par viņa dzīves biogrāfisko motīvu izmantošanu filmā.

Čaks Vepners pieprasīja 15 miljonus ASV dolāru lielu kompensāciju, taču Stalone, kas nekad nav noliedzis, ka Vepners ir Rokija prototips, apgalvoja, ka bokseris jau saņēmis atalgojumu, publiski uzstājoties kā «īstais Rokijs». Stalone jau iepriekš presei stāstījis, ka laikā, kad strādājis pie «Rokija» filmu scenārija, viņš skatījies Ņūdžersijas boksa kluba cīkstoņa Čaka Vepnera cīņu ar Muhamedu Ali.

Tiesas lēmums nav publiski paziņots.

Pašlaik tiek uzņemta sestā filma par Rokiju, kas sauksies «Rocky Balboa».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu