Kiss satricina Letermana šovu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu smagā roka veterāni "Kiss" šonedēļ izdod jaunu albumu "Sonic Boom", kas ir pirmais grupas studijas albums pēdējo 11 gadu laikā.

Kā jau presē daudzkārt rakstīts, pēdējās dienas populārā amerikāņu televīzijas raidījuma "The Late Show with David Letterman" vadītāja dzīvē nav bijušas vieglas. Varbūt vecā vīra omu spēja uzlabot Kiss zvaigznes Džina Simonsa (Gene Simmons) garās mēles pieskāriens viņa ausij ... kas to lai zina (skat. video). Katrā ziņā Kiss jaunā albuma veicināšanas ietvaros šonedēļ ar vienu no savām jaunajām dziesmām uzstājās Letermana šovā. Uz skatuves bija redzams tradicionālais KISS logo, kā arī skatuves dūmi, kuros maskotie rokeri rotājās visā savā krāšņumā.

Albums "Sonic Boom", kas izdots 6.oktobrī, tiek izplatīts vienīgi mazumtirdzniecības koncerna "Wal-Mart" veikalos. Trīs disku komplektā bez jaunā albuma iekļauti arī no jauna ierakstītie grupas slavenākie hiti, kā arī DVD ar koncertu ierakstiem.

Kā paskaidroja grupas ģitārists un solists Pols Stenlijs (Paul Stanley), grupa izvēlējusies izplatīt jauno ierakstu veikalu tīklā "Wal-Mart", jo kompānijas piedāvājums ļāvis viņiem padarīt albuma iznākšanu par īpašu notikumu. "("Wal-Mart") mums piedāvāja izdarīt kaut ko līdzīgu mūsu klasiskajiem albumiem - dot cilvēkiem ko vairāk par mūzikas albumu vien," norādīja Stenlijs. "Mēs vienmēr esam mēģinājuši padarīt albuma iznākšanu par īpašu notikumu."

Albumu pilnībā producējis Stenlijs. Kā atklāja mūziķis, tas bija viņa sākotnējais noteikums, vēl pirms sākusies ieskaņošana. "Nesenā pagātnē, pēdējos desmit vai divdesmit gados, neviens albums nebija producēts tā, kā biju cerējis, un tam bijis daudz iemeslu - nepietiekams ieguldījums vai koncentrēšanās uz lietu no grupas locekļu puses, kas centušies nevis izveidot lielisku "Kiss" albumu, bet gan izrādīties." Pēc viņa vārdiem, jaunais ieraksts ir grupas labākais albums pēdējo 30 gadu laikā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu