TVNET: uz radara (2.daļa) (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

«TVNET mūzika» turpina meklēt vērtīgas un spīdīgas muzikālas adatiņas lielajā pasaules mūzikas siena kaudzē. Lūk, vēl daži pavisam jauni un mazpazīstami vārdi, kurus TVNET pamanījis uz sava radara un kuru debijas albumus gaida ar nepacietību.

Jaunajā rubrikā "uz radara" turpinām (sekojot Ellie Goulding - Starry Eyed pievērst jūsu uzmanību tādiem jauniem populārās mūzikas vārdiem, kuri ir savas muzikālās karjeras pašā sākumā, proti, izdevuši dažus brīnišķīgus singlus vai EP un vēl tikai gatavo savus debijas albumus. Lūk, nākamie no TVNET favorītiem:

The Drums "Let"s Go Surfing"

Vasara jau aiz muguras, bet tikai tagad esam sagaidījuši gada vasaras dziesmu numur 1. Bruklinas puišu The Drums svilpojamais sērfošanas superhits pārsteidz ar savu vienkāršību un lipīgo melodiju. Arī video ir vienkāršs un gaumīgs.

NME par "The Drums" raksta: "Šī ir oficiāli stilīgākā (coolest) Ņujorkas grupa ... šī varētu būt enerģētiski visinficējošākā Ņujorkas grupa pēdējos 10 gados."

Cooly G "Love Dub"

Brikstonas "Funky House" karaliene - tieši tā britu mūzikas prese dēvē 27 gadus veco Cooly G. Meiteni, kas pa dienu strādā algotu darbu, audzina bērniņu un pusprofesionālā līmenī spēlē sieviešu futbolu, "myspace" pamanīja dabstepa guru Kode 9. Drīz Cooly G pievienojās elitārajam "Hyperdub" izdevniecības mākslinieku lokam un laida klajā vienu no jaudīgākajiem žanra ierakstiem "Love Dub". Diemžēl video šim skaņdarbam nav pieejams, tādēļ skat. audio un "Youtube" ilustrāciju.

Elija Goldinga
Elija Goldinga Foto: Publicitātes foto

21 gadu vecā Elija Goldinga mani savaldzināja ar brīnišķīgo "Starry-Eyed" (skat. audio), un tikai vēlāk, mēģinot uzzināt ko vairāk, atklājās, ka meitene jau parakstījusi ierakstu līgumu ar "Polydor" un viņas albumu, kas gaidāms novembrī, producē pats Marks Ronsons (Mark Ronson), kas slavens kā Lilijas Alenas (Lily Allen) un Emijas Vainhausas (Amy Winehouse) producents. Gaidām!

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu