Intars Busulis, emocionāli izpildot Paula dziesmu, pieceļ kājās šova «Голос» žūriju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātājs Intars Busulis jau labu laiku aktīvi piedalās Krievijā populārajā televīzijas šovā «Голос» (Balss). Mākslinieks arvien vairāk un vairāk tuvojas pusfinālam, nepārtraukti iegūstot labu rezultātu un tiekot jaunā un jaunā kārtā.

Dziedātājs Intars Busulis šova «Голос» 28.novembrī rādītajā raidījumā izpildīja Raimonda Paula dziesmu «Я тебя рисую» (Es tevi zīmēju).

Dziesmas izpildījums bija tik emocionāls, ka visu uzstāšanos dziedātāja un žūrijas locekle Pelageja klausījās ar asarām acīs un nespēja novērsties no Intara.

Beigu beigās trīs žūrijas locekļi – Dima Bilans, Pelageja un Leonīds Agutins aplaudēja Latvijas māksliniekam, kājās stāvot, tā izrādot savu sajūsmu.

Redzot žūrijas reakciju uz izpildījumu, bija skaidrs, ka Intars Busulis tiks uz nākamo kārtu, tā arī notika, viņa mentors, dziedātājs Leonīds Agutins Busulim deva zaļo gaismu.

Portāla «Youtube» komentāros šova vērotāji slavē Intara vokālās prasmes, interpretāciju dziesmas izpildījumā, bet piebilst arī, ka mākslinieks šo skaņdarbu dzied jau daudzus gadus, ka labprātāk dzirdētu ko jaunu no viņa mutes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu