Alūksnē «Mielavs un pārcēlāji»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

7. aprīlī plkst.19 Alūksnes Kultūras centrā viesosies Ainars Mielavs un grupa «Pārcēlāji» ar albuma «Atsaukties» koncertturneju, informē Alūksnes Kultūras centra mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālists Gints Skulte.

Koncertā tiks atskaņotas dziesmas no jaunās skaņuplates «Atsaukties», kā arī populārākās dziesmas no iepriekšējiem pieciem Mielava un «Pārcēlāju» albumiem, piemēram, «Tu saviļņoji mani» un «I Love You». Noteikti izskanēs arī grupas «Jauns mēness» svarīgākie skaņdarbi - «Piekūns skrien debesīs», «Kad mēness jūrā krīt», «Ai, jel manu vieglu prātu» un citas.

Skaņuplate «Atsaukties» nāk klajā pēc septiņu gadu pārtraukuma.

«Ir mākslinieki, kuri, radot vienu godīgu darbu literatūrā, mūzikā vai jebkurā no citiem mākslas žanriem, iztukšojas pavisam. Un tā mēdz notikt. Un, iespējams, ar to arī pietiek. Bet vai ar to ir gana pašiem autoriem? Es esmu gatavs to pieņemt. Un samierināties. Tomēr kāds augstāks spēks nedod man mieru. Gribu vai negribu, bet te ir vēl deviņi stāsti. Dziesmas, kas radušās, pat iespējams, pret manu gribu. Ticībai un mūzai vien garā vājie var pretoties,» uzskata Mielavs.

Biļetes uz koncertu nopērkamas mājaslapā «bilesuparadize.lv» un Alūksnes Kultūras centra kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu