Formulas braucēja Karlīne Štāla nomainījusi aktīvo braukšanu pret trenēšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Vienīgā Latvijas sieviete, kura piedalījusies Formula auto sacensībās un darījusi to ar panākumiem. 2007.gadā Karlīne izcīnījusi uzvaru «Formula Renault 1.6 Belgium» sacensībās, tādā veidā kļūstot par pirmo sievieti, kas uzvar kādā no formulu klasēm.

Karlīne stāsta, ka pagaidām viņas karjerā ir tāds klusuma posms, pēdējās sacensības bijušas pavasarī Holandē, bet vasaru pa ilgiem laikiem sportiste varēja pavadīt atpūšoties.

Foto: Nauris Garkaklis

«Šī bija pirmā vasara pēc daudziem gadiem, kad nedomāju par sportu, bet atpūtos, pavadīju laiku ar sev mīļajiem,» smaida Karlīne.

Karlīne joprojām dodas uz fiziskajiem treniņiem trenažieru zālē, braukšanas treniņi nenotiek, jo, lai kārtīgi gatavotos sacensībām, ir vajadzīgs aptuveni tikpat liels budžets kā tas, kas domāts sacensībām.

«Aktīvi nepiedalos sacensībās finanšu trūkuma dēļ, tāpēc arī netrenējos pietiekami. Esmu atradusi citu pusi, kā joprojām atrasties autobraukšanas sportā. Esmu sākusi trenēt jaunos entuziastus, pielieku roku sacensību organizēšanā. Esmu saglabājusi veco vidi, tikai darbojos no otras puses,» skaidro Karlīne.

Karlīne nenoliedz, ka vēlētos piedalīties lielajās sacensībās, ne tikai nodarboties ar trenēšanu, bet viņa vēlas stabilu braukšanu, ne tā kā pēdējos gados, kad piezvana un uzaicina doties uz sacensībām, reizēm pat īsti nesagatavojoties, un piedalīties vienkārši, lai piedalītos.

Sportiste vēlas piedalīties, lai cīnītos par uzvaru!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu