Šomase iedziedājusi jaunu Paula dziesmu (audio) (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ radiostacijās sākusi skanēt jauna Raimonda Paula dziesma no topošā albuma "Mēs jau sen to bijām pelnījuši".

Audio:

Albuma tituldziesmu iedziedājusi TV 3 "Koru kari 2" Valmieras dzeltenā kora vadītāja Liene Šomase. Lai gan šī dziesmu apkopojuma izdošana plānota tikai nākamā gada janvārī, Maestro jau tagad nolēmis klausītājus pamazām iepazīstināt ar jaunajām dziesmām. Albumu producē Māris Priede un Artūrs Palkevičs, un tajā jaunas Paula dziesmas izpildīs Kristīna Zaharova, Aisha, Ivo Fomins, Andris Ērglis, Ieva Kerēvica, Jānis Stībelis, Normunds Jakušonoks un Daiga Petkeviča, Roberts Pētersons un citi. Visu jaunā projekta dziesmu tekstu autors ir Guntars Račs. Lienei Šomasei Pauls uzticējis izpildīta topošā albuma tituldziesmu.

Liene: "Mūsu pēdējā sadarbība ar Maestro bija duetu albums "Pasaule ir skaista", kas tika ierakstīta ar dziedātāju Jāni Moiseju un saņēma gan “zelta disku”, gan "Mūzikas ierakstu gada balvu". Tagad Jānis jau izdevis savu pirmo soloalbumu "Šķiršanās blūzs". Man šķiet, šī jaunā dziesma ir kādu laiku meklējusi savu izpildītāju, līdz beidzot nonākusi pie manis, un man ir liels gods to izpildīt, un paldies Maestro par uzticēšanos. Man šķiet, ka šī dziesma ir tiešs trāpījums tam, kas notiek mums visapkārt. Nekas jauks jau nenotiek, tāpēc mani īpaši iepriecina tas, ka šīs dziesmas ritmiskā līnija nav vis bēdīga, bet ir pat jautra un priecīga. Pasmieties par sevi arī ir jāmāk. Tas ir veselīgi asinsritei."

Jauno dziesmu iespējams lejupielādēt portālā

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu