Auto ziņas ar KIA Sportage pie dabas (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Latvija ir pārsteidzoša vieta - atliek no pilsētas izbraukt tikai pāris kilometru attālumā, lai nonāktu vietā, kur izskatās kā pēc meteorīta nokrišanas vai dabas katastrofas.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Galvaspilsētas tuvumā ir vietas, kur vētra sagāzusi kokus tā, ka pat armijas Hammers tiem nespētu tikt pāri. Un nav jau arī lielas vajadzības, jo kas gan Hammeram te būtu darāms.  Pavisam cita lieta ir slepenas, citiem nezināmas makšķerēšanas vietas, medības un citas ar dabu saistītas nodarbes, kurās iesaistīta pucēšanās maskēšanās drēbēs un tupēšana, piemēram, zaru būdā kā Ļeņinam Razļivā. Un mēs, protams, negribam iet līdz tai būdai kājām.

Šeit lieti noder auto, bet ne jau tāds, kas par savu elementu min pilsētas džungļus, šeit vajadzīgs automobilis, kurš nebīstas no smilšu pauguriem un meža stigām, īsāk sakot, braukt pie dabas. Un kādēļ gan lai pie dabas nedotos komfortabla auto salonā, nevis caurvējainā bobikā?

KIA piedāvā tieši šādu auto - krosoveru Sportage. Tas gan neizskatās pēc dubļu bridēja, bet gan drīzāk pēc smokingā ieģērbta auto, taču uzdevumu pilda labi un labā kompānijā slepenajām makšķerēšanas vai sēņu vietām piebraukt nebūs problēmu.

Lai uzzinātu vairāk par KIA Sportage un tā veiktspēju apvidū, skaties VIDEO.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu