"OKartes" Ivars: neesmu nekāda melnā avs!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar pamatīgu skandālu šovu "OKartes skatuve" pametis atraktīvais pianists Ivars Kļaviņš, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Šovu sāka 24 jaunie talanti, taču nu cīņu turpina tikai 13 dalībnieki. Kā raksta žurnāls, jo ilgāk šovs notiek, jo skandalozāks tas kļūst - dalībnieki, sajutuši konkurenci cīņā par uzvaru, stresa dēļ pamanās izstrādāt pamatīgus pigorus. Pagājušajā nedēļā īpaši izcēlies tieši Ivars Kļaviņš.

Sākotnēji pārējiem šova dalībniekiem vērot viņa izdarības bijis interesanti, taču vēlāk Ivara dēļ sākušās problēmas. Ar savu rīcību puisis visus bija tiktāl nokaitinājis, ka daži šova dalībnieki pat sāka baidīties no viņa neprognozējamās dabas. Punktu Ivara ēverģēlībām pielika fakts, ka viņš slepus šova telpā lietoja mobilo tālruni, kas ir pret šova noteikumiem, un tika pieķerts.

Iespējams, no pārdzīvotā stresa Ivaram sāka streikot veselība, bet iespējams arī, ka veselības problēmas viņš tikai nosimulēja, lai tādējādi izvairītos no soda. Taču, kā raksta "Kas Jauns", todien mūziķis pats izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību un tika nogādāts slimnīcā. Mediķi gan nekādas veselības problēmas Ivaram nekonstatēja, bet tikmēr šova dalībniekiem un skatītājiem bija jālemj puiša tālākais liktenis.

Lēmums nebija labvēlīgs - Ivaram šovu nācās pamest.

Tiesa, puisis klāsta, ka par izmešanu no šova nesēro: "Intrigas, provokācijas un četras sienas kļuva aizvien nomācošākas. Nožēloju, ka tagad, esot prom no šova, nevaru klātienē palīdzēt savai grupas kolēģei Ingai." Savukārt par nepatiku attiecībā uz sevi viņš teic - tas bijis tādēļ, ka viņš bijis spilgtāks nekā citi šova dalībnieki.

Viņš gan nenoliedz savas trakulības - gan to, ka mētājis ar ūdeni pielietus prezervatīvus un citam puisim saslapinājis drēbes, gan to, ka pienā ielējis kolu un sabojājis bļodiņu ar kukurūzas pārslām, kā arī pamanījies salauzt durvis. "Bet - kuram kādreiz negadās nolamāties un pazaudēt savaldību? Tie, kas ir

racionāli domājoši cilvēki, redz, ka neesmu nekādus pasaules grēkus darījis.

Cilvēki redz, ka neesmu nekāds melnais tēls," viņš saka žurnālam un atklāj sensacionālu faktu - šovā ticis lietots alkohols, kas neesot nekāds noslēpums.

"Bieži es to nelietoju, taču dažreiz iedzēru. Tas ir normāli, vajag atslābināties. Daudzi citi gāza lielākus podus un runāja rupeklības, bet to nez kāpēc neparādīja. Laikam jau šova vadība bija izvēlējusies, kuri ir labie un kuri - sliktie tēli.

Ja ko darīju labi, to nemaz neparādīja."

Savu aiziešanu no šova Ivars uzskata par uzvaru un tagad, uz brīdi pārcēlies dzīvot pie mammas Jelgavā, puisis domājot par to, kā iekrāt naudu, jo iepriekš uzkrātos 400 latus viņš samaksājis soda naudās par pārkāpumiem šovā. Puisis nolēmis spodrināt šovā iegūto popularitāti un kļūt par tautā mīlētu mūziķi.

"Dzīve pēc šova iet tik uz augšu. Nevaru ņaudēt, jo pāris mēnešu laikā esmu kļuvis populārs visā Latvijā, turklāt neesmu saņēmis nevienu negatīvu komentāru. Man dzīvē vissvarīgākā ir mūzika, un esmu pierādījis, ka varu nospēlēt to, ko dzirdu, un rakstīt dziesmas."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu