Šerila Koula un Riana bauda uzvaras augļus (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Meiteņu popgrupas "The Girls Aloud" zvaigzne un britu televīzijas talantu šova "X Factor" tiesnese Šerila Koula (Cheryl Cole) ar savu jaunāko soloalbumu iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo ārvalstu prese.

Dziedātājas otrais soloalbums "Messy Little Raindrops", kas seko 2009.gada veiksmīgajai debijai "3 Words", spējis šonedēļ uzrādīt labākus komerciālos rādītājus gan par amerikāņu roka veterānu "Bon Jovi" jauno izlasi "Greatest Hits" (2. vieta), gan Pakistānā dzimušās salondžeza un popmūzikas dziedātājas Sāras Džoisas (Sarah Joyce) jeb Rumer debijas plati "Seasons Of My Soul" (3. vieta).

Britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar jauno "Fly Me To The Moon" kā jaunums 5.vietā, savukārt vietu zemāk nolaidies Džejs Kejs (Jay Kay) un grupas "Jamiroquai" muzikālais helikopters "Rock Dust Light Star", kas ir jauns "Virtual Insanity" un "Cosmic Girl" hitu autoru albums pēc piecu gadu pauzes.

Jaunais grupas "Jamiroquai" studijas darbs seko 2006.gada singlu izlasei "High Times: Singles 1992–2006" un 2005.gada albumam "Dynamite", tas ir pirmais jaunās izdevniecības "Mercury Records" apgādā. Pirms tam grupas ierakstus kopš 1992.gada izdeva "Sony Music".

Amerikāņu mūziķis Nīls Daimonds (Neil Diamond) ar "Dreams" debitē 8.vietā, bet top10 kā jaunums noslēdz Pīters Andrē (Peter Andre) ar "Accelerate".

Singlu konkurencē Barbadosas R&B dīvas Rianas (Rihanna) aktuālais singls "Only Girl (In The World)" (skat. video), kurš pirms nedēļas piekāpās Šerilas Koulas "Promise This", šonedēļ pakāpies uz 1.vietu, apmainoties ar "Promise This" vietām.

3.vietā amerikāņu talantu šova "America's Got Talent" dalībnieces Aleksisas Džordanas (Alexis Jordan) debijas hits "Happiness", taču, iespējams, spilgtākais nedēļas jaunpienācējs atrodams topa 11. vietā - repera un producenta will.i.am un "karstās" hiphopa mākslinieces Nikijas Mināžas (Nicki Minaj) kopdarbs "Check It Out" (skat. video), kurā tiek samplēts "The Buggles" 1979.gada hits "Video Killed the Radio Star".

Top 10 singli

1. Rihanna - 'Only Girl (In The World)'

2. Cheryl Cole - 'Promise This'

3. Alexis Jordan - 'Happiness'

4. Katy Perry - 'Fireworks'

5. Bruno Mars - 'Just The Way You Are (Amazing)'

6. Cee Lo Green - 'Forget You'

7. Mike Posner - 'Cooler Than Me'

8. Nelly - 'Just A Dream'

9. Duck Sauce - 'Barbra Streisand'

10. The Saturdays feat. Flo Rida - 'Higher'

Top 10 albumi

1. Cheryl Cole - 'Messy Little Raindrops'

2. Bon Jovi - 'Greatest Hits'

3. Rumer - 'Seasons Of My Soul'

4. Kings Of Leon - 'Come Around Sundown'

5. Rod Stewart - 'Fly Me To The Moon'

6. Michael Buble - 'Crazy Love'

7. Jamiroquai - 'Rock Dust Light Star'

8. Neil Diamond - 'Dreams'

9. Robbie Williams - 'In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990 - 2010'

10. Peter Andre - 'Accelerate'

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu