Sekss un sports – pirmo randiņu bieds (36)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudziem vīriešiem pazīstama nepatīkamā sajūta, kad, tiekoties ar visnotaļ apburošu pretējā dzimuma būtni, ir skaidri redzams: sāktās sarunas temats viņu absolūti neinteresē. Ir ļoti slikti, ja pirmo randiņu laikā vai pat pirmajos pazīšanās mēnešos sieviete jūtas garlaikota. Tā var palaist garām ne vienu vien glītu "zaķi", nerunājot par lielo mūža mīlestību.

Sākotnēji šķiet, ka rīcības shēma ir pavisam vienkārša – nerunāt par to, kas sievieti neinteresē. Taču to ir viegli pateikt, bet grūti izdarīt. Ļoti bieži vīrieši gluži vienkārši neseko līdzi tam, ko runā (īpaši, ja gribas uzpucēt spalvas potenciālās seksa vai dzīves partneres klātbūtnē). Tādos gadījumos – kas prātā, tas uz mēles. Piemēram, runājot ar draugu pie alus glāzes, var droši apspriest, cik forši un apaļīgi izskatās "Čārlija eņģeļi". Turpretim sarunā ar meiteni vajadzētu būt ļoti uzmanīgam ar šādiem izteikumiem. Lai palīdzētu izvairīties no nejaukiem brīžiem, lūk, desmit temati, no kuriem jāizvairās (vismaz iepazīšanās sākuma stadijā). Šo ieteikumu avots ir starptautiskā interneta portālā veikta aptauja. Ievērojiet tos, un viss būs kārtībā!

1. Veselības problēmas.

Sievietei jūsu veselības stāvoklis ir absolūti vienaldzīgs (izņemot potenci, par ko vēlāk viņa pati pārliecināsies). Nedomājiet, ka iekarosiet viņas sirdi, stāstot par savu kuņģa čūlu vai hroniskajām iesnām. Iespējams, kaut kāda līdzjūtība viņā modīsies, ja būs acīmredzamas problēmas, kas var gadīties jebkuram. Piemēram, lauzta roka vai kāja.

2. Nelietojiet tehnisko žargonu!

Tas var būt īpaši aktuāli, piemēram, datoristiem, kuru savstarpējā komunikācijā izmantotie jēdzieni "parastiem lietotājiem" ir sveši. Sieviete nesapratīs, ko nozīmē "uzlikt sviču", "palaist dosu" vai "iespert pa kontrolieri". Vairums daiļā dzimuma pārstāvju vispār necieš žargonu, īpaši, ja viņas to nesaprot. Ja bārstīsieties ar pārgudriem vārdiem un frāzēm, būs slikti! Sarunas partnere labākajā gadījumā nodomās, ka esat par daudz pārņemts ar savu darbu, bet sliktākajā – ka mēģināt viņu atstāt muļķa lomā.

3. Bijušās draudzenes.

Izmetiet no galvas domu, ka drīkst pat ar pušplēstu vārdu pieminēt kādu no bijušajām (vienalga, labā vai sliktā nozīmē). Tas ir svarīgi daudzu apsvērumu dēļ. Piemēram, jūs varat izstāstīt daudzas nevajadzīgas detaļas par agrākajiem trūkumiem un atklāt savus trūkumus. Nemēģiniet stāstīt, ka esat krāpis savu bijušo draudzeni, vai arī to, ka viņa, muļķe, zvanījusi jums simt reižu dienā un nav ļāvusi mierīgi paskatīties futbolu. Sievietei ir jādomā, ka esat sarāvis visas emocionālās saites ar pagātni un veidojat ar viņu jaunas, skaistas un konstruktīvas attiecības. Galu galā – tas var aizskart viņas pašlepnumu. Visas viņas ir nedaudz greizsirdīgas un uzskata citu sievieti par sāncensi (pat ja tam nav nekāda pamata).

4. Sports.

Pat tad, ja esat audzis mucā un pa spundi barots, vajadzētu ielāgot mūsdienu pasaules aksiomu: vairākums sieviešu necieš sportu tikpat stipri, cik vīrieši to mīl. Protams, var saprast, ka jums gribas padalīties ar dāmu iespaidos par skaistu hokeja spēli vai fantastiskiem futbolā gūtiem vārtiem. Taču, visticamāk, viņa nesapratīs prieku par šiem skaistajiem mirkļiem. Jūsu draudzenei nešķitīs, ka esat ļoti gudrs tāpēc, ka zināt visu pēdējo maču rezultātus. Drīzāk otrādi. Pietaupiet šādas diskusijas sarunām ar sev līdzīgiem!

5. Nestāstiet par neveiksmīgiem ceļojumiem!

Ja arī stāstāt, tad tam jābūt patiesi ekstrēmam un aizraujošam stāstam. Pretējā gadījumā viņa garlaikosies. Gaudas par to, kā jūs nokavējāt tūristu autobusu vai lidmašīna iekļuva gaisa bedrēs un jūs divas stundas netikāt uz tualeti, nevar dēvēt par aizraujošām. Pastāv liela varbūtība, ka sieviete atbildēs uz šo bēdu stāstu ar savējo. Rezultātā nevienam nebūs interesanti. Tādējādi jūs zaudējat laiku un iespēju iedegt mīlas dzirksti.

6. Ikdienas dzīve.

Sievieti, kura jūs labi nepazīst, itin nemaz neinteresē tas, ko jūs ēdāt brokastīs, kā darbā nolamāja priekšnieks un cik stundu sēdējāt sastrēgumā. Uzjautrināties par ikdienišķām lietām var tikai tad, ja jūs labi pazīstat viens otru. Tāpat būtu jāizvairās pārāk sīki apspriest televīzijas raidījumus, filmas u.tml.

7. Cilvēki, kurus viņa nepazīst.

Runājot par viņiem, jūs pāris minūšu laikā varat izbojāt perspektīvu romantisku vakaru. Īpaši vajadzētu izvairīties runāt par draudzenēm, kuras jums patīk. Citai sievietei nebūt nav patīkami, ka iespējamo sāncensi ceļ godā (turklāt viņai nav priekšstata pat par sarunas objekta izskatu). Labākajā gadījumā viņa apmulsīs, kļūs noslēgta un mēģinās salīdzināt sevi ar jūsu paziņu. Sliktākajā – apvainosies, un jums nāksies krietni papūlēties, lai reabilitētos. Arī tad, ja jums paziņa nepatīk un jūs sāksiet runāt par viņu ko sliktu, nekas labs nav gaidāms. Ar šādām aizmuguriskām sarunām radīsiet sev nervoza, sīkumaina vai pat nenovīdīga cilvēka tēlu.

8. Automašīnas.

Uz tām attiecas tas pats, kas uz sportu. Katrs puišelis jums pateiks: zēni spēlējas ar mašīnām, meitenes – ar lellēm. Stāsti par rēcošiem motoriem, oriģinālu auto dizainu, kas tik ļoti aizrauj vīriešus, sievietēm liekas nesaprotami. Viņas paraustīs plecus un vaicās: "Kas tur sevišķs?" Tāpēc labāk nesākt. Dod Dievs laikus piebremzēt un neaizrunāties līdz pārnesumu kārbas vai bremžu uzbūvei.

9. Pārmērīga mīlestība pret dzīvniekiem.

Protams, kucēni ir labs sarunu temats (ar nosacījumu, ja sarunājas divi kaimiņi, kas izveduši pastaigāties suņus).

Sievietei nav jānoklausās stāsts par to, cik apaļš, pūkains un smieklīgs ir bijis jūsu suns pirmajā dzīves gadā, kā viņš pieķēzījis virtuvi, sagrauzis piecas čības u.c. Tas, ka jums pieder mājdzīvnieks, nedarīs jūs pievilcīgāku. Var gadīties pat otrādi. Daudzi uzskata: ja cilvēks pārāk pieķēries savam četrkājainajam draugam, tātad viņam nav sakārtotas attiecības ar divkājainajiem radījumiem. Jūs taču negribat, lai meitenei rastos aizdomas par ko tādu?

10. Sekss.

Pirmajā tikšanās reizē apspriest seksa pozas būtu līdzvērtīgi mīļākās konjaka markas slavināšanai darba sanāksmē (ja vien jūs nestrādājat brūzī). Nesteidzieties! Aizmirstiet pornožurnālos lasīto! Atšķirībā no šā literatūras žanra varonēm reālajā dzīvē sieviete nealkst pēc nepārtraukta orālā, anālā un vaginālā seksa tepat un tūlīt. Ja sāksiet šādas sarunas, viņa nodomās, ka jūs esat nenopietns, nepārliecināts par sevi vai arī gluži vienkārši – perverss tipiņš. Šis ir gadījums, kad iniciatīva ir nosodāma. Diez vai meitene uztvers "nobriedušu" sarunu par intīmām attiecībām. Taču, ja sieviete izsaka acīmredzamus seksuāla rakstura "mājienus ar sētas mietu", noteikti "jāpārķer" temats, taču arī jārunā caur puķēm, bez rupjībām. Dzelzs jākaļ, kamēr karsta!

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu