Iespējamās grūtniecības dēļ Dženeta Džeksone pārceļ koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Dženeta Džeksone pārcēlusi «Unbreakable» turnejas koncertus uz vēlāku datumu, liekot noprast, ka viņa varētu būt bērna gaidībās.

49 gadus vecā dziedātāja trešdien tviterī publicēja video. «Sākusies turnejas otrā daļa, un ir notikušas negaidītas izmaiņas,» viņa teica ar smaidu. «Man šķita svarīgi, lai jūs to uzzināt pirmie. Ar vīru plānojam izveidot ģimeni, tāpēc man nāksies atlikt koncertturneju. Lūdzu saprotiet, ka man ir svarīgi to darīt tagad. Man jāatpūšas, tādi bija ārstu norādījumi. Taču es neesmu par jums aizmirsusi.»

Džeksone 2012.gadā apprecējās ar miljardieri Visamu al Manu. Tā ir viņas trešā laulība.

«Vēlreiz paldies faniem par jūsu mīlestību, jūsu neizsmeļamo mīlestību, un lojalitāti, kas man tik daudz nozīmē,» pateicās Džeksone.

Pagājušā gada decembrī Džeksone paziņoja, ka atlikšot «Unbreakable» turneju līdz pavasarim, lai veiktu operāciju. Viņa nepaskaidroja, kāda operācija tā bija, taču noliedza medijos izskanējušās baumas, ka viņai atklāts vēzis.

Bija paredzēts, ka turneja maijā atsāksies Lasvegasā, taču tagad koncerti pārlikti uz vēl tālāku nākotni.

Džeksones «Unbreakable» turneja sākās pagājušā gada augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu