Grupai "Pulsa efekts" inovatīva dejas-ritma izrāde (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grupa "Pulsa efekts" klubā "Artelis - gandrīz teātris" 9.novembrī skatītājiem piedāvās jaunu dejas un ritma izrādi "No drums, no problems", informēja grupas "Pulsa efekts" menedžere Rebeka Gaiša-Vīksna.

"No drums, no problems" ir absolūti inovatīva divcēlienu dejas un ritma izrāde Latvijā. Izrāde ir par komiski ambicioziem aizskatuves strādnieku sapņiem, kuriem varbūt būs lemts piepildīties.

Izrādes laikā "Pulsa efekts" dalībnieki rada ritmu un skaņu ar dažādām ne muzikālām lietām, tai skaitā arī uz pašu ķermeņiem, turklāt to visu apvienojot ar deju. Izrādē piedalīsies arī profesionāli mūziķi - dziedātājas Karīna Tropa no "Lady’s Sweet" vai Diāna Pīrāgs, akordeonists, taustiņinstrumentālists un ģitārists Iļja Šneiveiss, kā arī basists un kontrabasists un Edvīns Ozols.

Izrāde "No drums, no problems" klubā "Artelis - gandrīz teātris" notiks plkst.19. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs.

Grupa "Pulsa efekts" darbojas divos virzienos - pasaules mūzikas jomā un kā pionieri ķermeņa ritmikas žanra attīstīšanā Latvijā. Ķermeņa ritmika ir salīdzinoši jauna nozare arī pasaules mērogā, tāpēc "No drums, no problems" būs unikāls pārdzīvojums visiem, kam tuva jaunrade, ritms, deja un pozitīvas emocijas.

Grupas "Pulsa efekts" dalībnieki ir Dzintars Vīksna, Kristaps Krolls, Guntis Spridzāns, Gints Dancītis, Ingus Tazāns un Kristaps Andersons.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu