"Uijā uijā nikni vilki" ieņem pirmo pozīciju LMK TOP20 (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienu no pagājušās nedēļas jaunumiem, Dzelzs Vilka videoversiju "Uijā uijā nikni vilki" LMK skatītāji atzīst par šīs nedēļas interesantāko klipu. Videoversijas režisore Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns.

"Vēl nesen kādā intervijā mums jautāja par mūsu jautrajiem klipiem, proti, kā tie top. Visbiežāk, klipus izdomājam filmēšanas vietā, arī šis nav izņēmums. Turpat Rīgas kinostudijā atradām ratus, divus pumpjus un ar tiem arī ālējāmies. Šajā klipā rozīnīte ir mans atraktīvais kritiens uz galvas, kurš sanāca netīšām. Tīšām sev tādu punu uztaisīt nesanāktu," smejot saka grupas Dzelzs Vilks dziedātājs Juris Kaukulis.

"Vēl interesants ir fakts, ka pēdējie Dzelzs Vilka trīs klipi ir Latvijas Mūzikas kanāla filmēti. Par to milzīgs paldies LMK," piebilst Juris.

Šajā nedēļā jaunums topā ir Ozols un Nātre ar klipu „Par spīti”. Topu atstāj Ella „Dj take me” un Dzelzs Vilks ar Ilzi Ķuzuli „Sažņaudz manas rokas”.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu