"Dejo nost!" atstāj Elīna Kukule (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Sestdien, 6. novembrī, noritēja jau ceturtais TV3 pozitīvo emociju šovs "Dejo nost!", un tajā dalībnieki studijā tiešraidē ienesa dažādu tautu dejas!

Dalībniekiem tika dota vaļa fantāzijai, un viņi to pilnībā izmantoja un ļāva radošajam garam izpausties! Studijā pāri ienesa vēsmas no siltajām zemēm Ēģiptes, Grieķijas, Spānijas, bija arī karstasinīgie afrikāņi, ukraiņi un eksotiskie japāņi. Tikmēr šova vadītāja B.Sipeniece-Gavare žūrijas pārstāvjus cienāja ar speķi. Bet tas nebija vienīgais pārsteigums, ko viņa bija sarūpējusi, – B.Sipeniece-Gavare ar Vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku virsvadītāju Jāni Purviņu dejoja latviešu kāzu deju.

Foto: TV3

Noteikumi ir nepielūdzami

Krāsainos un eksotiskos pāru sniegumus vērtēja stingra, bet taisnīga žūrija – Olga Žitluhina, Edmunds Veizāns un Jānis Purviņš. Dalībnieku deju partneri – profesionālie dejotāji - ar interesi uzklausa žūrijas kritiku, jo no tās var daudz ko gūt un mācīties. Sestdienas rezultātu kopvērtējums noteica, ka šovu jāatstāj Elīnai Kukulei ar Oskaru Rancevu. Kaut arī dalībnieki atstāj šovu un pārtrauc pretendēt uz galveno balvu – 100 latiem par katru nomesto kilogramu, dalība projektā tomēr turpinās. E.Kukule turpinās vingrot ar "City fitness" treneri, dejot ar O.Rancevu un apmeklēt dietologu.

Varbūt būs kāda iespēja atgriezīsies šovā?! Iespaidīgs fakts - līdz šim visi šova "Dejo nost!" dalībnieki kopā zaudējuši 173.3kg!
Foto: TV3

Kas gaidāms tālāk?

Nākamajā reizē, 13.novembrī, šova "Dejo nost!" tēma būs gangsteri un mafija – solās būt intriģējoši! Uz deju grīdas kāps ne tikai visi šovā palikušie dalībnieki, bet arī žūrijas pārstāvji – E.Veizāns, Ainārs Ančevskis un Andris Bukolovskis. Nākamajā reizē notiks kārtējā "Premium Medical" veselības pārbaude visiem dalībniekiem, lai būtu droši, ka var turpināt tievēt. Kāds piedzīvos šoku un pat asaras...

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu