Esi izklaides mobilais reportieris un saņem telefonu! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Esam pārliecināti, ka tu izklaidējies uz velna paraušanu, apmeklē smalkus kultūras pasākumus, nodarbojies ar interesantiem hobijiem, ceļo... Vārdu sakot, dari daudzas lieliskas lietas, par kurām mums un secīgi arī milzu daļai TVNET lasītāju diemžēl nav ne jausmas. Aicinām mainīt tik nejēdzīgu lietu kārtību - padalies savos priekos ar pārējiem un iegūsti savā īpašumā jaunu mobilo telefonu plus bezmaksas internetu tajā!

Gan jau esi pamanījis, ka esam sākuši jaunu interaktīvu projektu "Latvijas mobilais reportieris", kura ietvaros ikviens mobilā telefona īpašnieks aicināts dalīties tekstuālā, foto vai video informācijā un pretendēt uz balvu - mobilo telefonu "Nokia 5230" plus bezmaksas internetu 3 mēnešiem tajā. Tad nu arī mēs - izklaides un kultūras nodaļa - labprāt atrastu vietu TVNET tev svarīgai paša sarūpētai informācijai. Ierosmei piedāvājam vairākas rubrikas, kurās tu varētu iesūtīt savus piedzīvojumus teksta, foto vai/un video veidā.

Tusiņi

Mēs nojaušam, ka tu esi tusētājs, un nešaubāmies, ka kaut ko no tusiņa mēdz arī nofilmēt vai vismaz nofotografēt. Pieraksti klāt dažus teikumus par konkrēto ballīti un sūti šurp uz reportieris@tvnet.lv!

Pasākumi

Tu noteikti apmeklē dažādus kultūras un ne tikai kultūras pasākumus, kuros ir ko bildēt un filmēt. Īss apraksts un... reportieris@tvnet.lv!

Ceļojumi

Nav tie vieglākie laiki, taču ceļotkāri ļaudis atrod iespējas tomēr aizdoties apskatīt arī ārvalstis. Tur nu noteikti ir ko fotografēt un arī filmēt. Un arī apraksts sanāk nedaudz garāks. Par to nekautrējies - mums patīk lasīt! Un darām to šeit: reportieris@tvnet.lv!

Hobiji

Cilvēku hobiji ir visneiedomājamākie. Nešaubāmies, ka arī tev ir kāds brīnišķīgs hobijs, kuru iespējams arī iemūžināt foto vai video veidolā ar mobilā telefona palīdzību. Īss apraksts, protams, nekad nenāk par ļaunu. Atkal jau: reportieris@tvnet.lv!

Vienkārši jautri

Mūsdienās pasmieties nenāk par skādi. Jautru skatu, nejaušu brīžu vai inscenētu joku gan jau netrūkst arī tavā dzīvē. Ļauj pasmieties arī citiem: reportieris@tvnet.lv!

Ja esi gatavs mums ko sūtīt, tad lūgums norādīt sadaļu, kam tieši tas domāts, vai vismaz atzīmēt, ka adresāts ir "Izklaide". Milzīgs paldies jau iepriekš, sadarbojamies un parādā nepaliksim!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu