Aija Zuja “Šovs”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“LA” izdevniecība piedāvā Aijas Zujas piedzīvojumu romānu “Šovs”. sērijā “Lata romāns”. Iespējams, šis ir vienīgais Latvijā klajā laistais izdevums, kas piedāvā vērot realitātes šovu grāmatas lappusēs.

Pontāgu ģimenes piederīgajiem tiek dāvināts viens miljons ASV dolāru ar nosacījumu – naudu dabūs tie, kuri piekritīs doties uz neapdzīvotu vietu un tur nodzīvot pusgadu, iztiekot bez jebkādām civilizācijas ērtībām. Miljona dāvinātājs ir Pontāgu ģimenei ilgus gadus neredzēts cilvēks. Šo nosacījumu viņš izvirza tādēļ, lai cilvēki saprastu naudas vērtību. Vai tas patiešām tā ir? Un ko dara ģimene? Kas notiek tālāk? Lasiet jaunajā Aijas Zujas romānā “Šovs”.

“Šovs”, Aija Zuja. Ilustrējis I. Vilcāns. Izdevniecība “Lauku Avīze”, 191. lpp. “Lata romānu” abonēšanas indekss 2150 - Latvijas Pasta nodaļās un abonēšanas centrā “Diena”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu