Latvijas Avīzes gadagrāmata - 2007

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Lauku Avīze” piedāvā “Latvijas Avīzes gadagrāmatu - 2007”. Labs padoms ir zelta vērts, tā vēsta tautas paruna. “Latvijas Avīzes gadagrāmata – 2007” veidota ar nolūku - vienuviet apkopot atbildes uz visdažādākajiem dzīves jautājumiem.

Gadagrāmata ir praktiski lietojama – tā kalpo lasītājam kā rokasgrāmata visa gada garumā. Lūk, dažas no krājumā apkopotajām tēmām: katru mēnesi darāmie darbi dārzā, siltumnīcā un telpās; juridiskās konsultācijas par nekustamiem īpašumiem, atlaišanu un aiziešanu no darba.

Kā izvairīties no ugunsnelaimes mājās? Pirmās palīdzības sniegšana. Ārstēšanās mājās. Ceļojuma aptieciņa. Būvniecība. Lielo remontdarbu secība. Veselība un skaistums. Kontaktlēcas un acu ēnas. Svaigas elpas lielā nozīme. Mājai un ģimenei. Mazliet laba vīna. Diennakts uzticības tālrunis. Sabiedriskais transports Rīgā. Mednieku un makšķernieku kalendārs.

“Latvijas Avīzes” gadagrāmatas redaktore Dzintra Zālīte: “Ceram, ka daži zelta vērto padomu putekļi nobirs arī pār jums, lasītāji, padarot dzīvi kaut mazliet vieglāku un interesantu.”

“Latvijas Avīzes gadagrāmata - 2007”. Izdevniecība “Lauku Avīze”, 239. lpp.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu