Riana apstiprina, ka dziedās duetā ar Keitiju Periju (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Riana (Rihanna) apstiprinājusi ziņas, ka pašlaik viņa kopā ar Keitiju Periju (Katy Perry) strādā pie jauna ieraksta, un domā, ka viņas kopā varētu arī doties koncertturnejās, vēsta "MTV News".

Neskatoties uz to, ka dziedātāja piedalījās Perijas un komiķa Rasela Brenda kāzu ceremonijas rīkošanā, viņa uz kāzām neieradās.

Kā ziņots iepriekš, oktobra beigās skandalozais britu komiķis Rasels Brends un amerikāņu dziedātāja Keitija Perija mija gredzenus tradicionālā hindu laulību ceremonijā stingri apsargātā ekskluzīvā kūrorta viesnīcā Rādžastānas štatā Indijā.

Taču pēc izskanējušajiem minējumiem par iespējamo dziedātāju sadarbību Riana apstiprināja, ka viņas tiešām kopā radīs ierakstus.

"Es vēlētos kopā ar Keitiju doties koncertturnejā. Viņa ir rokzvaigzne,"

jautāta par iespējamo koncertturneju, atbildēja Riana.

No sākuma gan Riana plāno laist apgrozībā savu jauno albumu "Loud", kura tapšanā piedalījās arī Nikija Mināža (Nicki Minaj) un reperis Eminems. Albuma izdošana paredzēta šā gada 10.novembrī.

Sīkākas ziņas par Rianas un Perijas duetu vēl nav zināmas.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu