Novērtē modes blogeres Olgas Asmikovičas pirmo mūzikas videoklipu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Modes blogere Olga Asmikoviča ir bloga «The Fashion habit» blogere, bet sievietes sirds vienmēr ir atradusies arī mūzikā. Pirms pāris gadiem viņa sevi veiksmīgi pieteica dueta «EuphoriaOK» sastāvā, nu Olga prezentē savu pirmo singlu «Valentine», kuram ir tapis arī videoklips.

Foto: Publicitātes foto

Olga godīgi paziņo, ka klipam ideju nebija, viņa devās pie izvēlētajiem filmētājiem un teica, ka vēlas ko vienkāršu, dabīgu un nepārspīlētu. Klips tika filmēts pie dabas krūts, un vēlāk, jau esot filmēšanas procesā, Olga saprata, ka klipā jāparādās arī vīrietim, un tā tika pievienota vēl viena lokācijas vieta – dzīvoklis.

«Dziesmu izvēlējos, jo, tiklīdz to dzirdēju pirmo reizi, tā iemīlējos skaņdarbā, sapratu - tā ir mana dziesma. Klausījos vārdus, un tie mani uzrunāja, tāpēc klipā nebija jāpiepūlas ar tēlojumu, jo dziesma ir par mani. Uzreiz rakstīju dziesmas autorei, un lūk, ikviens var novērtēt rezultātu,» priecājas Olga.

Klipu sāka filmēt vasaras beigās; tā kā filmēts tika tikai saulrietā un nofilmēt perfektu saulrietu nav tik viegli, filmēšana ilga trīs mēnešus.

Foto: Publicitātes foto

«Bieži vien devāmies uz filmēšanas vietu, bet neko nofilmēt nevarēja, jo bija migla vai mākoņi, arī vētra jūrā nenotiek, kad to vēlamies, daudz ko ietekmēja laika apstākļi. Beigu beigās filmējām veselas piecpadsmit dienas. Bet bija tā vērts, tik ilgi gaidīt,» nosaka Olga.

Foto: Publicitātes foto

Dziesmas ziņojums ir fakts, ka ir jāpārdzīvo par pazaudētām attiecībām, jo tas ir veselīgi un palīdz tikt pāri mīlas sāpēm. Galvenais pārdzīvot gaiši un pozitīvi.

«Klipa otro galveno varoni, puisi, izvēlējos ar paziņu palīdzību, meklēju izskatīgu, bet mazliet brutālu vīrieti. Ieraugot televīzijas žurnālistu Aivi Ceriņu, sapratu, ka viņš ir īstais vīrietis, kurš domāts klipam. Mūsu saspēle ļoti dabīgi, patiesi izskatījās kadrā,» smaida Olga.

Foto: publixitātes foto

Arī smieklīgu brīžu filmēšanas procesā bija daudz, kā vienu no tiem Olga atceras gadījumu, kad bija jāfilmējas uz tilta saulrieta laikā. Saulriets ilga piecpadsmit minūtes, un nevarēja tērēt laiku.

«Filmējām ap septiņiem vakarā, aiz Rīgas, kad visi brauc mājās no darba. Stāvēju tieši pa vidu šosejai, un mašīnas visu laiku brauca man apkārt. Bija ekstrēmi, jo bija vajadzīgs nofilmēt tikai mani, bez automašīnām fonā, ķērām momentus, tas nebija viegli, bet jautri,» atklāj Olga.

Foto: Publicitātes foto

Nākotnē Olga plāno turpināt sadarboties ar dziesmas autori Mišelu Sūzanu Koti, kura dzīvo Kanādā.

«Top jau nākamā dziesma, un plānotas ir vēl citas dziesmas, nespēju apstāties, gribu vēl un vēl,» smejas Olga.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu