"Discomania Cup`08" noslēguma ballīte

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar vērienīgu pasākumu klubā "Essential" ceturtdien, 26.jūnijā, finišēs šā gada Latvijas DJ sacensības "Discomania Cup`08".

Uz pasākumu tiek aicināti visi sacensību dalībnieki, viņu aktīvākie atbalstītāji, fani, draugi, paziņas, kā arī ikviens, kam ir bijusi jebkāda saistība ar šīm vērienīgajām Latvijas DJ sacensībām.

Patiesību sakot, uz pasākumu tiek aicināti visi interesenti... kam tuva DJ māksla, mūzika vai vienkārši īsta ballītes atmosfēra.

Plkst. 23 pasākumu atklāj 4.vietas ieguvējs, turpina 3., 2. un visbeidzot 1. vietas ieguvējs, kuram tiks dota iespēja pierādīt sevi kā šā titula cienīgākajam dalībniekam. Pasākuma īpašā viesa statusā iejutīsies sacensību galvenais Guru DJ Ratz Lukas.

Pasākuma laikā tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji ar īpašiem kausiem - vinila plašu atskaņotāju disku izskatā.

Par sacensībām...

Jau otro gadu pēc kārtas norisinās turnīrs starp jaunajiem Latvijas dīdžejiem, kurā šogad piedalīsies 64 dīdžeji no visas Latvijas. "Discomania Cup`08" arī šogad sniegs iespēju Latvijas jaunajiem diskžokejiem apliecināt savu talantu, spēlējot publikai un turnīra žūrijai, kā arī cīnīties par vērtīgām balvām.

Pērn notikušais "Discomania Cup`07" atdzīvināja Latvijas mērogā sacensības starp dīdžejiem, kurās vairāk nekā trīsdesmit jauni un perspektīvi dīdžeji no visas Latvijas sacentās par iespēju turnīra noslēgumā spēlēt īpašā pasākumā uz Liepājas brīvdabas estrādes „Pūt, vējiņi” skatuves un iegūt savā īpašumā vērtīgas balvas. Par pērnā gada uzvarētāju kļuva DJ Sundquist no Rīgas.

2008.gada turnīrs ir aicinājis 64 dīdžejus pieteikt līdzdalību Discomania Cup ’08. Turnīrs sākās jau šā gada janvārī un noslēgsies ar īpašu pasākumu jūnija beigās Liepājas estrādē „Pūt, vējiņi”. Katrs no atlases posmiem reizi nedēļā, trešdienās, norisinās kādā no Rīgas diskobāriem vai naktsklubiem, pulcinot mūsdienu deju mūzikas cienītājus. Papildus tam diskžokeju priekšnesumus ikviens var klausīties audio un video formātā Internetā, apmeklējot turnīra oficiālo mājaslapu http://www.discomaniacup.lv . Minētajā lapā ir iespējams iegūt vairāk informāciju par katru no turnīra dalībniekiem, komentēt diskžokeja priekšnesumu, kā arī balsot par sev iepatikušos dīdžeju.

Šogad ir mainīta balsošanas kārtība par dīdžejiem, lielāku nozīmi piešķirot turnīra žūrijas vērtējumam. Šogad žūriju veido pieci Latvijā atzīti dīdžeji un Latvijas klubu vidē pazīstamas personības Mixmaster AG (SoulPower), Ratz Lukas (Discoteq, Discomania.lv), Comrade (Nightlife.lv/Djtop.lv), Rise (klubs Nautilus) un Romantixx (House of Love).

Discomania DJ Cup ir izpelnījies plašu sabiedrības atbalstu un interesi, dodot iespēju jaunajiem dīdžejiem iegūt jaunus un turpmākajai karjerai noderīgus kontaktus, kā arī veicinot interesi par mūsdienu deju mūzikas tendencēm kopumā. Turklāt turnīrs zināmā mērā rada veselīgu konkurenci starp dalībniekiem un ļauj gūt jaunus iespaidus, kas nākotnē noteikti būs viens no galvenajiem attīstības veicināšanas faktoriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu