Paziņotas šā gada "Emmy" balvu nominācijas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Losandželosā ceturtdien paziņotas šā gada "Emmy" balvas nominācijas.

Populārais ASV mafijas seriāls "The Sopranos" ("Soprāno ģimene"), kura pēdējā sērija tika pārraidīta jau pirms dažiem mēnešiem, nominēts piecpadsmit "Emmy" balvām, tai skaitā labākā dramatiskā seriāla kategorijā, turklāt arī pieci seriāla aktieri nominēti "Emmy" balvām dažādās kategorijās

Nākamie seriāli nomināciju skaita ziņā ir "Ugly Betty" ("Neglītā Betija") ar 11 nominācijām, kā arī "Grey''s Anatomy" ("Grejas anatomija") un "30 Rock", kas abi saņēmuši pa desmit nominācijām.

Televīzijas filmu kategorijā un kopumā visvairāk nomināciju 2007.gada "Emmy" balvām saņēmusi filma par Ziemeļamerikas indiāņu vēsturi deviņpadsmitā gadsimta beigās "Bury My Heart at Wounded Knee", kas nominēta 17 balvām, bet visvairāk nomināciju daudzsēriju televīzijas filmas kategorijā saņēmis vesterns "Broken Trail".

Kopā ar "The Sopranos" labākā dramatiskā seriāla balvai nominēts trilleris "Heroes", slimnīcas drāmas "Grey''s Anatomy" un "House", kā arī "Boston Legal".

Komēdiju seriālu kategorijā tika nominēts pagājušā gada uzvarētājs "The Office", kas sacentīsies ar "30 Rock", "Ugly Betty", "Two and a Half Men" un "Entourage".

Labākā dramatiskā aktiera kategorijā "The Sopranos" galvenās lomas atveidotājs Džeimss Gandolfini sacenšas ar seriāla "24" ("24 stundas") zvaigzni Kīferu Sazerlendu, Hjū Loriju no seriāla "House", Džeimsu Speideru no "Boston Legal" un Denisu Līriju no "Rescue Me" ("Dzīvības glābēji").

Labākās dramatiskās aktrises kategorijā nominēta seriāla "The Sopranos" aktrise Edija Falko, Sallija Fīlda no seriāla "Brothers & Sisters", Kira Sedvika no "The Closer", Mariška Hārgiteja no "Law & Order: Special Victims Unit", Patrīcija Ārkete no "Medium" un Minnija Draivere no "The Riches".

Labāko komēdiju aktieru konkurencē sacenšas Aleks Boldvins no seriāla "30 Rock", Stīvs Kerels no seriāla "The Office", Rikijs Džervaiss no "Extras", Tonijs Šelhoubs no "Mūks" un Čārlijs Šīns no "Two and a Half Men".

Par labāko komēdiju seriāla aktrises godu sacentīsies Amerika Ferera par lomu seriālā "Ugly Betty", Tīna Feja par lomu seriālā "30 Rock", Felisitija Hafmane par "Desperate Housewives" ("Bīstamās mājsaimnieces"), Džūlija Luīza-Dreifūsa par "The New Adventures of Old Christine" un Mērija Luīza Pārkera par "Weeds".

Ja galveno balvu iegūs "The Sopranos", tad tā būs pirmā reize, kad uzvarējis dramatiskais seriāls, kas netiek vairs izrādīts.

59.gadskārtējā "Emmy" televīzijas balvu pasniegšanas ceremonija notiks 16.septembrī Losandželosā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu