Gibards: "Lepojos ar mūsu jauno albumu!" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu grupas "Death Cab for Cutie" solists Bens Gibards (Ben Gibbard) atklājis, ka kolektīva septītais studijas albums dienas gaismu varētu ieraudzīt 2011.gada pirmajā pusē, ziņo "Spin.com".

Bens Gibards (Ben Gibbard) intervijā "Spin" atklājis, ka ļoti lepojas ar jauno veikumu un atzinis, ka viņam ir vienalga, ko par šo albumu domās klausītāji.

"Tas nebūs ģitāru ieraksts, mēs esam aizrāvušies ar analogajiem sintezatoriem un visu to lietu,"

viņš atklāj. "Mēs nepievienosim ģitāras, jo tieši to cilvēki no mums gaida ... esmu tik ļoti lepns par šo ierakstu, ka man pat ir vienalga, ko par to domās citi."

Jaunais albums, kas sekos 2008.gada platei "Narrow Stairs" un pusaudžu vampīrfilmas "Krēsla" ("Twilight") turpinājuma "Jauns mēness" ("New Moon") skaņu celiņa galvenajam singlam "Meet Me On the Equinox", ierakstīts divu nedēļu laikā Losandželosā, Vankūverā, Sanfrancisko un Sietlā.

"Mūsu visu dzīvē iestājies tāds periods, ka ģimene kļūst par prioritāti," Gibards skaidro. "Tādēļ dzīvot prom no tuviniekiem kādā meža studijā nav risinājums."

Jaunais albums, kuram pagaidām vēl nav dots nosaukums, dienas gaismu ieraudzīs 2011.gada pavasarī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu