Dziedātāja Poļina Gagarina ņem piemēru no Holivudas zvaigznēm un pozē dvielītī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Poļina Gagarina ir viena no spilgtākajām Krievijas estrādes zvaigznēm, mākslinieces spēcīgā balss un īpašais balss tembrs nevienu nespēj atstāt vienaldzīgu. Jau 10.aprīlī dziedātāja ar solokoncertu uzstāsies Rīgas Kongresu namā.

Pirms pāris dienām portālā «Instagram» māksliniece publiskojusi fotogrāfiju, kurā gluži kā Holivudas zvaigznes pozē aizsegusies ar niecīgu baltu dvielīti.

Foto: Instagram

Tā kā zvaigznei nekad nav bijušas problēmas ar lieko svaru, fotogrāfija lieliski spēj konkurēt ar pasaules mēroga zvaigznēm.

Koncertā, kuru būs iespējams vērot Kongresu namā, māksliniece pārsteigs ar jaunu horeogrāfisko iestudējumu, pārdomātām sižeta līnijām specefektiem un, protams, ar plašu emociju spektru un savu sievišķo vokālu.

Dziedātāja Poļina Gagarina pagājušajā gadā Eirovīzijas dziesmu konkursā, izpildot dziesmu «A Million voices», ierindojās godpilnajā otrajā vietā.

Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu