Rīza Viterspūna un Nikola Kidmena spēlēs televīzijas seriālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

«Oskara» balvas laureātes Rīza Viterspūna un Nikola Kidmena spēlēs jaunā televīzijas seriālā, kuru veidojis populārā komēdijseriāla «Ally McBeal» («Alija Makbīla») scenārists Deivids Kellijs.

Viterspūnas un Kidmenas producentu kompānijas «Pacific Standard» un «Blossom Films» gada sākumā centās iegūt tiesības ekranizēt Moriartijas romānu pilnmetrāžas filmā.

Abas aktrises darbosies gaidāmajā seriālā kā producentes.

Kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter» vēsta, ka seriāls ticis piedāvāts vadošajiem televīzijas kanāliem un video straumēšanas pakalpojumam «Netflix».

Viterspūnas pēdējā televīzijas loma bija 2000.gadā kulta seriālā «Friends» («Draugi»), kurā viņa tēloja Dženiferas Anistones atveidotās varones māsu Džilu. Viņa ierunājusi lomas animācijas seriālos «King of the Hill» («Varenais Hils») un «The Simpsons» («Simpsoni»).

Savukārt Kidmena karjeras sākumā spēlēja vairākos populāros austrāliešu seriālos, tostarp «A Country Practice» un «Five Mile Creek».

Pēdējos gados arvien vairāk kinozvaigžņu izmēģinājuši spēkus televīzijas seriālos. To vidū ir Kevins Speisijs, Billijs Bobs Torntons, Halle Berija, Mārtins Šīns, Aleks Boldvins, kā arī Metjū Makonehijs un Vudijs Harelsons, kuri tēloja galvenās lomas kritiķu augstu novērtētajā detektīvseriālā «True Detective».

Seriāla otrajā sezonā spēlēs aktieri Kolins Farels, Vinss Vons un Reičela Makadamsa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu