Blekpūlas futbola klubs Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas futbola kluba "Blackpool F.C." komanda no Blekpūlas trešdien, ir ieradusies Latvijā, lai aizvadītu gandrīz nedēļu ilgu treniņnometni Ventspils Olimpiskajā centrā un vienlaikus piedalītos vairākās draudzības spēlēs ar Latvijas futbola klubu komandām.

Blekpūlas futbola kluba komanda pēc ielidošanas Rīgā uzreiz devās uz treniņnometni Ventspilī, kur tā jau šodien aizvadīs pirmo treniņu uz Latvijas zemes. Pirmā draudzības spēle Ventspilī notiks ceturtdien, 19. jūlijā, plkst. 15 ar futbola klubu "Auda", bet sestdien, 21. jūlijā, plkst. 17 – ar Latvijas čempioniem "FK Ventspils".

Pirmdien, 23. jūlijā, futbola komanda pēc treniņnometnes dosies uz Rīgu, lai plkst. 18 aizvadītu vēl vienu draudzības spēli, kurā tiksies ar "Skonto".

Atgādinām, ka klubs 23. jūlijā plkst. 13.30 rīko preses konferenci Latvijas masu medijiem, lai informētu par futbola kluba aktualitātēm, aizvadīto treniņnometni un draudzības spēlēm Latvijā. Preses konference notiks Ķeizarmeža sporta kompleksa Konferenču zālē. Paredzēts, ka tajā piedalīsies futbola kluba direktors Normunds Malnačs, komandas galvenais treneris Saimons Greisons, komandas kapteinis Maikls Džeksons un "Blackpool" klubā spēlējošais Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs.

15 minūtes pirms preses konferences sākuma žurnālistiem būs iespēja klātienē vērot futbola kluba komandas treniņu, gatavojoties spēlei ar futbola klubu "Skonto".

Blekpūlas futbola klubs, par kura līdzīpašnieku un prezidentu pērn kļuva Latvijas baņķieris un uzņēmējs Valērijs Belokoņs, pašlaik intensīvi gatavojas jaunajai futbola sezonai Anglijas čempionātā (pilns nosaukums angļu valodā - The Coca –Cola Football League Championship) - vērtējot pēc komandu meistarības, Anglijas profesionālā futbola otrā spēcīgākā līga (pēc Anglijas Premjerlīgas).

Blekpūlas futbola klubs Anglijas čempionātā atgriežas pēc 29 gadu pārtraukuma, uzvarot sezonas noslēguma izslēgšanas spēļu finālā vienu līgu zemāk (angļu valodā – Coca-Cola Football League One). Kluba vadība ir palielinājusi kluba budžetu, nolēmusi pilnveidot kluba stadionu un par sezonas galveno mērķi uzstādījusi stabilas pozīcijas ieņemšanu Anglijas 2.līgā. Komanda gatavošanos sezonai sāka jūlija 1.pusē, bet jau augusta 1.pusē sāksies čempionāts. Treniņnometne Latvijā ir pirmssezonas sagatavošanās cikla sastāvdaļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu