"100. Debijas" solists atgriežas ar "Mixeru" dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aija Lemhena
References: API SITE

Bijušais pašmāju deju mūzikas grupas "100. Debija" solists Agris Semēvics šonedēļ publiskojis jaunu ierakstu - dziesmu "Ļauj domāt par Tevi", kas pirmo reizi sacerēta pirms 14 gadiem, informē mūziķis.

Šis ir jau otrais izpildītāja solodarbs un otrais muzikālais veikums pēc "100. Debijas" darbības pārtraukšanas pirms 12 gadiem. Šā gada sākumā Semēvics atgriezās pie klausītājiem ar dziesmu "Paralēli".

"Vairāk nekā desmit gadus esmu dzīvojis ar domu par 1997. gadā Modra Skaistkalna un manis kopīgi sarakstītās un pēc tam arī producētās grupas "Mixeri", manuprāt, ļoti veiksmīgās dziesmas "Ļauj domāt par Tevi" atgriešanu mūzikas apritē," preses paziņojumā raksta Agris Semēvics. "Tolaik, grupas "Mixeri" darbības laikā, šī romantiskā kompozīcija pazuda aiz grupai tik piestāvošajiem dinamiskajiem hitiem…"

Dziesmas "Ļauj domāt par Tevi" 2011. gada versijas producenti ir Lotars Lodziņš un Jānis Kalve, kuri uzskatāmi par šī brīža Latvijas deju popmūzikas vadošajiem producentiem. Savukārt par visu ierakstā dzirdamo ģitāru skanējumu atbildīgs Kaspars Zemītis.

Agris Semēvics
Agris Semēvics Foto: Aija Lemhena
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu